Aktuelna sniženja u Srbiji

Sniženja su uvek aktuelna prilikom smena godišnjih doba, ali i smena starijih i novih kolekcija, koja su zapravo i najzanimljivija. Garderoba i obuća zahvaćena ovim sniženjima, još uvek je aktuelna, nosiva, i pogodna za sezonu koja još uvek traje. Stoga ovaj post posvećujemo sniženjima koja se mogu trenutno pronaći u većim radnjama u našoj zemlji.

Košulje

Najjeftinije košulje dugih rukava mogu se naći u C&A, za do 1000 din., dok su u Tally Weijl-u oko 1200 din. U TallyWeijl-u je veći izbor i ima interesantnijih i mladalačkijih modela. Košulje kratkih rukava u Terranova-oj za oko 1200 din.

Šorcevi

Najjeftiniji šorcevi za plažu ili neku neobavezniju priliku mogu se naći u New Yorker-u, i koštaju oko 600 din. Malo svečaniji šorcevi mogu se naći u Takko Fashion-u, za oko 1000 din. Teksas šorcevi su u Terranova-oj oko 1700 din. i od oko 1500 din. pa naviše u zavisnosti od modela i boje.

Majice

Majice kratkih rukava, najjeftinije su u Takko Fashion-u, i mogu se naći za već od oko 450 din. U Terranova-i su basic majice oko 500 i 600 din. pa naviše. U New Yorker-u majice kraćih i bez rukava kreću od oko 600 din. pa naviše.

Suknje i haljine

Najjeftinije suknje mogu se naći u Takko Fashion-u i to za oko 600 din.U New Yorker-u većina sukanja kreće se oko 1500 din., međutim mogu se naći i jeftiniji modeli.

Takko suknja

Haljine su najjeftinije u Terranova-oj i mogu se naći za već od 700 din. U Takko Fashion-u, ima haljinica za oko 1000 din., pa naviše, dok je prosek 1500 din.

Kožne jakne

Kožne jakne najjeftinije su Terranova-i i koštaju oko 2000 din., međutim nema ih u svim bojama i brojevima, već samo uglavnom preostalim bordo i braon.

Kupaći kostimi

Najjeftiniji kupaći kostimi su Takko Fashion-u i kreću se oko 1200 din. za oba dela i gornji i donji. Slične cene mogu se naći i u Tally Weijlu.

Japanke

Najjeftinije japanke mogu se naći u Tally Weijl-u za oko 500 din. za ravne i oko 1200 din. za japanke a platformom. U Terranova-oj ravne japanke su oko 800 din., s tim da su običnije od ovih u Tally Weijlu, jer nisu ukrašene šljokicama.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.