Nosite cipele koje ste sami dizajnirali

Većina žena bila je u situaciji da ne može da nađe cipele, koje u potpunosti odgovaraju njenom ukusu.  Uprkos mnoštvu ideja na temu izgleda savršenih cipelica, ako nisu u dovoljnoj meri vične dizajnu, sve do sada, veliki broj žena nije bio u mogućnosti kreiranja istih, a samim tim i osuđene na pravljenje kompromisa. Međutim, sajt Shoes of pray, nudi revolucionarno rešenje!

Na pomenutom sajtu, moguće je dizanirati unikatni savršen par cipela. Na osnovu ponuđenih šablona, korak, po korak, svako može uspešno dizajnirati svoje cipele iz snova, iako nije vičan dizajnu. Možete birati, oblik, visinu pete, boje, šare i sl.  Dizajn se radi u meniju Start designing, a samo dizajniranje se odvija lako, brzo i jednostavno. Celokupno dizajniranje svodi se na odabir između ponuđenih opcija, kojih ima u dovoljnom broju, da svako može da zadovolji svoj ukus, a opet i napravi nešto drugačije. Kada završite sa dizajnom, možete poručiti svoje cipele da vam ih nakon izrade pošalju na kućnu adresu. Ako niste u potpunosti zadovoljne svojim radom, možete sačuvati dizajn, pod svojim login-om, i vratiti se kasnije da ih dovršite. Ukoliko već, smatrate da niste dovoljno kreativne, možete poručiti i cipele koje je neka druga devojka dizajnirala ili jednostavno napraviti cipele slične njenim klikom na opciju Customize. Slike prethodno dizajniranih cipela nalaze se u meniju Galery, gde ih možete i poručiti klikom na opciju Add cart. Međutim, ovakva usluga košta, kupovina cipela na ovakav način košta oko 200 e. Cipele se isporučuju do bilo kog mesta na svetu i to po jedinstvenoj ceni poštarine. Za sva pitanja i eventualne nejasnoće tim sajta Shoes of pray, stoji na raspolaganju svojim korisnicama, te im možete postavljati pitanja preko menija Contact us.

Zahvaljujući ovom inovativnom sajtu, svaka žena ima priliku, da bude sama dizajner obuće koju nosi. Ukoliko smatrate da je ovo ipak skupa investicija, uvek možete da se samo poigrate sa oblicima  bojama i tako stavite na test svoju kreativnost.

Komentari

komentara

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.