Donji veš spram oblika tela

Biranje donjeg veša koji će lepo izgledati na vašem telu, može predstavljati komplikovan zadatak, ukoliko ne poznajete prednosti i mane svog tela. Za svaki oblik tela (osim za oblik peščanog sata, kojem sve dobro stoji), postoje različiti modeli koji ističu vrline i sakrivaju mane na vašem telu, i pružaju mogućnost da igledate apsolutno savršeno.

Telo u obliku peščanog sata

Žene sa ovakvim oblikom tela imaju proporcionalno usklađena ramena i kukove (ili za nijansu šire kukove od ramena) i uzak struk. Samim tim, ovako ženstven oblik tela delovaće lepo, bez obzira kakav veš nosite. Najlepše ćete delovati u korsetima, s obzirom na to da oni naglašavaju kukove i struk. Slobodno nosite veš koji je ukrašen vezovima, mašnicama, i drugim detaljima, sa ili bez printa, u jasnim bojama.

Dečačka figura

Žene sa dečačkom figurom su mršave, sa vrlo malo oblina i uskim ravnim kukovima. Ukoliko imate i male grudi, nosite brushaltere sa jastučićima i žicom, kako bi delovale bujnije. Donji deo je najbolje da bude u vidu ženskih bokserica, kako bi se naglasila pozadina i kukovi.

Telo u obliku jabuke

Žene sa ovakvim telom imaju mršave noge i ruke, ali  se goje u predelu stomaka. Najbolja opcija za ovaj tip žena jesu bebi i doli kombinezoni, s obzirom da oba sakrivaju stomak i struk. Ukoliko imate veće grudi, potrudite se da ih naglasite. Brushalteri treba da budu sa jakim korpama, a gaćice niskog sečenja.

Kruškasti oblik tela

Žene sa kruškastim oblikom tela imaju male grudi, uska ramena, i široke kukove, zbog čega im telo može delovati neproporcijalno. Kako bi se napravio balans između gornjeg i donjeg dela tela, potrebno je nositi brushaltere sa jastučićima, kako bi se dobilo na volumenu. Birajte setove u kojima su punije gaćice i imaju šire ivice, kako bi ste oblikovale i podigle zadnjicu i skrenule pažnju sa mana. Izbegavajte nabore i bilo kakve ukrase na donjem delu veša kako se ne bi naglasila neproporcionalnost tela.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.