Glamurozne Ugg čizme

Čizme Ugg, predstavljaju potpuni hit kada je reč o ravnoj obući, i to pre svega zbog neverovatne udobnosti i toplote, koja prosto opušta. Jedina zamerka koja je ikada izrečena na kontu ovog modela obuće, je na račun njihovog čudnog i patofnastog izgleda.  Uprkos tome, one su opšte prihvaćene i prosto mame da ih nosite, a njihov izgled se lako kombinuje u različitim varijantama. Kako bi se poboljšao izgled ovih čizama, mnogi kreatori rade na najrazličitijim varijacijama kada je reč o bojama i šarama. Međutim, dizajn koji se posebno izdvaja, vezan je za kolekciju poznate modne kompanije Jimmy Choo, čije modne linije obuće su prosto neodoljive. Ova kolekcija pokazuje da popularne Ugg čizme, nisu samo sinonim za udobnost i toplotu, već mogu biti i simbol za glamur.

Naime, dve poznate kompanije, Jimmy Choo i Ugg, udružile su snage i napravile savršenu kolekciju Ugg čizama, za ovu jesen i pružile Ugg modelima glamur, koji im je nedostajajo. Nova kolekcija Ugg čizama, rađena je u raznim bojama, a čizme su ukrašene vezovima, kamenčićima, cirkonima, resama i prelepim dezenima. Ono što je bitno je da i dalje nisu ništa izgubile kada je reč o udobnosti i toploti.

Naravno, novi modeli, i dalje se ne mogu kombinovati sa svečanim haljinama (a i zašto bi?), ali je izbor Ugg čizama za svakodnevno nošenje znatno poboljšan.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.