Zakintos (SLIKE) Pogledajte najzanimljivije slike Zakintosa.

Horoskopski znak Lav

icon fb Horoskopski znak Lav icon tw Horoskopski znak Lav

horoskop lav 150x150 Horoskopski znak LavLav je peti znak Zodijaka. Pripada vatrenim znacima i zauzima period od 24. jula do 23. avgusta. Vladar Lavova je Sunce, koje im daje neverovatnu energiju, zbog koje predstavljaju najenergičniji znak u Zodijaku. Takođe im je podarilo sposobnost prirodnog vođe.

Lavovi su zodijački znak sa velikim srcem i velikim egom. Njihovo samoljublje nema granice. Vole da veruju kako su u svemu najbolji i vrlo su ponosni. Dominantni su, autoritativni, oholi, i smatraju da su nepogrešivi. Ponekad su u stanju da toliko zaglibe u svojoj potrebi da se ističu, da se pretvaraju u tiranine. Ispod tog silnog samoljublja, kriju se brojni strahovi od podsmeha ili sramote. Kao što vole da laskaju sami sebi, vole i kada im drugi to rade. Na taj način mogu lako da postanu žrtva nečije manipulacije. Do Lavljeg srca, lako ćete stići komplimentima i hvalospevima o njihovoj veličini.

Lavovi imaju zapovednički izgled i dostojanstveno ponašanje, a znaju da budu i teatralni. Govore sporije i dobro razmisle šta će reći, pre nego što to i urade. Kretnje su im, takođe, sporije, ali graciozne, tako da ćete, dok ih posmatrate, imati utisak gledate neku lenju mačku. Vrlo su oštroumni i odlični organizatori. Lavovi su optimisti i vole da uživaju u životu. Vole izlaske i svetla reflektora. Imaju mnogo prijatelja i spremni su da pomognu. Uživaju da dele savete. Naravno, nikad neće zaboraviti da im napomenu, koliko treba da budu srećni što su ih oni udostojili svog društva. Kreativni su i veoma emotivni. Jako vole decu, mada to nije znak i da će ih imati mnogo. Dobro se razumeju sa mlađim osobama, bez obzira koliko imaju godina. Svoje domove sređuju na vrlo specifičan način, tj. sa mnogo blještavila, sjaja i svetlosti. U svemu moraju da imaju dozu kraljevskog. Veoma su postojani kada su u pitanju njihovi stavovi. Konzervativni su, moralni i plemeniti. Preziru primitivnost. Zbog specifičnog sklopa karakternih osobina, Lavovi se teško prilagođavaju situacijama u kojima ne mogu da briljiraju.

Lavovi su ljudi koji otvoreno pokazuju svoja osećanja. Karakteristično za njih je da kada se zaljube, u početku potpuno idealizuju svoju voljenu osobu, i podignu na pijedestal, da bi je posle određenog vremena potpuno srozali.

Žene Lavovi su dominantne i vole da diktiraju nove trendove. U ljubavi se čvrsto vezuju, i čak i kad raskinu vezu, nisu u stanju da pobacaju slike i uspomene bivših momaka. Muškarci Lavovi su veoma šarmantni,  slatkorečivi i uglađeni. Zaštitnički su nastrojeni, ali jasno stavlja do znanja da mora da bude obožavan i poštovan.

Zanimanja koja odgovaraju Lavovima su: prosvetni radnik, glumac, pravnik, rukovodilac. Vojna delatnost im, takođe, odgovara. Veoma su ambiciozni i uvek teže da u budu u najvišim slojevima društva. Od života traže mnogo, pri tom smatrajući da je to potpuno prirodno.

Poznate ličnosti rođene u ovom znaku su: Madona, Ben Aflek, Dženifer Lopez, Metju Peri, Vitni Hjuston, Hulk Hogan, Hali Beri, Robert De Niro i dr.

icon fb Horoskopski znak Lav icon tw Horoskopski znak Lav

Komentari

komentara

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zatvori
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better