Kako smršati bez dijete

mrsavi-bez-dijeteDobar izgled je nešto čemu većina ljudi teži, pogotovo ako postoji mogućnost da se postigne brzo, lako i efikasno. Svima je uveliko poznato propagiranje vežbanja i zdravog života, međutim, šta raditi, ukoliko stavrno nemate dovoljno vremena za vežbanje, a dijete i silna ograničavanja u ishrani, kod vas ili ne daju povoljne rezultate ili vam ih je prosto dosta, jer ste siti izgladnjivanja. Svako telo različito reaguje na različite tretmane, zato rezultati nisu kod svakoga isti, a nekad je potrebno kombinovati više tretmana odjednom.

Jabukovo sirće

Jedan od lakših načina je korišćenje jabukovog sirćeta svakog jutra, pre doručka. Jabukovo sirće, može biti veoma zdravo ukoliko se ne preteruje sa njegovim korišćenjem, i o tome smo već pisali u ovom blogu. Nemojte ga koristiti duže od par meseci, i obavezno ga razblažite kako ne bi oštetili zubnu gleđ i želudac. Preterano korišćenje jabukovog sirćeta, kod žena može da izazove odlaganje menstruacije.

Brojanje kalorija

Može da bude užasno zamorno, ali isto toliko efikasno. Svaka osoba ima može da unese određeni broj kalorija, a da se ne ugoji, što zavisi od toga koliko se kreće. U narednim tekstovima pisaćemo više o ovome.

Odstranjivanje bespotrebnih kalorija

Pijete kafu sa šećerom? Jedna kašičica šećera ima 20 kalorija, a jedna velika kašika 60 kcal. Ukoliko pijete baš slatku kafu, a pri tom pijete i puno kafe, lako je izračunati koliko ste uneli bespotrebnih kalorija. Kašičicu šećera lako možete zameniti zaslađivačem. Pri tom vodite računa da zaslađivač koji kupujete bude dijetalni i da mu kalorijska vrednost ne bude 20 kcal po komadu, jer u tom slučaju niste ništa postigli. Odlični su zaslađivači kod kojih jedan komad sadrži 0,1 kcal. U kafiću naručite limunadu, umesto kojekakvih sokića, jer je zdravija zbog svog povoljnog učinka na nizak pritisak, sadrži vitamin C i malo kalorija.

Herbafast kapsule

Herbafast kapsule izazivaju dosta različitih rezultata, nekima su pomogle odmah, nekima nakon treće kutije, a nekima ni tad. Dok ne probate, ne znate. Međutim, svi su primetili osećaj sitosti skoro tokom celog dana, što u suštini pomaže da smanjite količinu hrane koju unesete u organizam. Jedna kutija sadrži 10 kapsula, i traje deset dana, jer se uzima jedna kapsula dnevno, pre doručka. Kutija herbafasta košta oko 750 dinara, u zavisnosti od apoteke. Kapsule su na biljnoj bazi, a koriste se u kombinaciji sa upražnjavanjem fizičke aktivnosti i zdravim režimom ishrane. Kapsule pomažu i kod rešavanja problema sa celulitom.

Mezoterapija

Mezoterapija izaziva različita dvoumljenja, s obzirom da je reč o relativno novoj metodi. Postoji više vrsta ove metode, npr. sa ili bez upotrebe igala, a više o ovoj metodi možete pronaći u našem tekstu, koji joj je posvećen.

Cellusculpt krema

Krema je iz avonove kolekcije, i prilično je efikasna za oblikovanje tela i skidanje celulita.. Kako bi dala što bolje rezultate potrebno ju je kombinovati sa vežbama. Krema se maže dva puta dnevno na mesta na kojima je potrebno da se smrša ili koja su zahvaćena celulitom. Međutim, da bi se stvarno videli rezultati potrebne su bar tri tube.

Za kraj, napomenućemo da koju god metodu da odaberete nikada nemojte zaboraviti na zdravlje. Zato nemojte preterivati. Bez zdravlja, dobar izgled ničemu vam neće vredeti.

PREPORUKA: Izračunajte svoj WHR – Da li vam treba dijeta

Komentari

komentara

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.