Bolero – kapsule za prirodno povećanje grudi bez silikona

Veliki dekolte i prirodno velike grudi predstavlja san većini žena, usled činjenice da se bujno žensko poprsje smatra idealom lepote u mnogim kulturama. Američka kompanija Bolerolabs, tvrdi da su otkrili revolucionarni proizvod – tablete u kapsuli za prirodno povećanje grudi bez silikona.

Bolero kapsule su prema tvrdnjama kompanije Bolerolabs, potpuno bezbedne za korišćenje, efikasne i daju brze rezultate. Ono što je najvažnija stavka vezana za ovaj proizvod je da su rezultati trajni.

kapsule-za-povecanje-grudiBolero kapsule, predstavljaju prirodan proizvod, sačinjen na bazi fitoestrogena iz humulus lupulus-a i ekstrakta soje. Uzimanjem kapsula na bazi fitoestrogena, povećava se nivo estrogena u organizmu, hormona koji je zaslužan za rast grudi. Upravo zahvaljujući pojačanom lučenju estrogena u pubertetu i trudnoći, ovi periodi životnog veka žene propraćeni su rastom grudi. Zahvaljujući Bolero kapsulama, podstiče se ovaj proces u bilo kom životnom dobu žene, bez ikakvih štetnih uticaja na težinu, hormonalni balans ili menstruaciju. Naprotiv, hormonalni balans se upravo uz pomoć ovih kapsula podstiče, a masne naslage usmeravaju ka predelu grudi.

Žene sa opuštenim grudima, takođe mogu imati dobrobiti od ovog proizvoda, s obzirom da ove kapsule utiču i na njihovo učvršćivanje. Uz ove kapsule koriguje se i veličina i oblik grudi. Proizvod je testiran i na muškarcima, kod kojih je takođe izazvao rast i povećanje grudi.

Vreme potrebno za rezultate

Prvi rezultati korišćenja Bolero kapsula, vidljivi su već posle nekoliko nedelja. Nakon 6 do 10 nedelja, grudi su veće za jedan broj. Nakon 6 meseci korišćenja Bolero kapsula, grudi su povećane za 3 broja.

Kapsule za prirodno povećanje grudi

Cena i poručivanje proizvoda

Proizvod se može poručiti preko sajta ove kompanije, a cena jedne kutije Bolero kapsula iznosi 62 evra. Jedna kutija ovih kapsula dovoljna je za mesec dana redovnog korišćenja. Količina koju treba naručiti zavisi od rezultata, koji žele da se postignu. Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni proizvodom, kompanija Bolerolabs nudi i povrat novca. Kompanija takođe nudi i besplatnu dostavu proizvoda za sve zemlje sveta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup