Kompatibilnost horoskopskih znakova – Jarac

Jarac je zodijački znak ozbiljne prirode, velikih ambicija, snažne volje i velike snage. Tvrdoglav, krutog držanja i ponekad samotnjačkog ponašanja. Zna da bude proračunat i poseduje izvanredan smisao za humor. Odgovara mu partner toplijeg karaktera, koji će steći Jarčevo poverenje, i koji neće biti preterano zahtevan.

horoskop-jarac

JARAC i OVAN

Komplikovana kombinacija, za koju je potrebno mnogo prilagođavanja sa obe strane da bi uspela. Jarcu su bitni status i karijera, te iste ne očekuje samo od sebe, već i od partnera. Ukoliko Ovan nije cenjen usled svog inovativnog duha i drugih specifičnosti, Jarcu se to neće dopasti. Generalno bolje funkcionišu kao kolege ili poslovni partneri. Često se mogu nadmetati oko moći i dominacije, i oko toga ko je u pravu, s obzirom da oboje misle da uvek jesu. Nije nemoguće da ova veza uspe, ali bitnu ulogu igraju aspekti i njihova generalna spremnost za prilagođavanje.

JARAC i BIK

Odlična i harmonična kombinacija zodijačkih znakova. Imaju slična interesovanja i pružaju podršku jedno drugom u ostvarivanju ciljeva. Bik poseduje sve kvalitete koje Jarac ceni kod ljudi, te lako biva opčinjen njime. Njihova veza je puna poverenja i sigurnosti jednog u drugo. U neku ruku ova veza je i savršena. Lako se sporazumevaju i pronalaze načine da ispune zajednički vreme. Sve u svemu duga veza i srećan brak.

JARAC i BLIZANCI

Vrlo komplikovana kombinacija sa malo izgleda za uspeh. Ovde je reč o dva potpuno različita karaktera, bez skoro ičega zajedničkog. Oboje privlače različite stvari i preferiraju potpuno različite stilove života. Jarca privlači oštroumnost Blizanaca i njihov šarm, ali mu njihova priroda posle nekog vremena postane iritantna. Ukoliko Jarac želi da zadrži Blizance pored sebe, moraće konstantno da se trudi, priređuje mu brojna iznenađenja i organizuje zanimljive aktivnosti. Ovaj par deluje čudno, no ukoliko budu radili na kvalitetu njihove veze, mogu ostati u istoj.

JARAC i RAK

Teška kombinacija sa neizvesnim ishodom. Njihove prirode su suprotnog karaktera, te ili se jako zbliže ili se apsolutno odbijaju. Međutim, čak i kad je reč o prvoj varijanti, gde se ovi znaci zbližavaju, ovakva kombinaciija je i dalje nestabilna. Jarac nema mnogo razumevanja za Rakovu nepraktičnost i preteranu osetljivost, pa čak i submisivnost. Rakovi su opsednuti decom i porodicom i takve priče mogu gušiti Jarca i strašno ga nervirati. Jarac se uvek više koncentriše na karijeru i društveni status, što dovodi do toga da Rak doživljava Jarca kao hladnu i bezosećajnu osobu. Međutim, ukoliko uspeju da naprave kompromis i provedu vreme posećujući uticajne rođake i Rak pruži svu moguću toplinu Jarcu, ova kombinacija ima šansu za uspeh.

JARAC i LAV

Ova kombinacija može imati mnogo više izgleda za uspeh, nego što to deluje u prvi mah. Međutim, to ne znači da je uspeh zagarantovan, naprotiv potrebna su odricanja i kompromisi da bi veza opstala na duže staze. Imaju mnogo zajedničkih težnji, iako su im izvorni razlozi koji ih proizvode potpuno različiti. Jarac želi moć, a Lav je besramni egzibicionista, no sve dok im se ciljevi poklapaju neće biti problema. Međutim, u slučajevima kada se ne slažu dolazi do rasprava usled obostrane tvrdoglavosti i želje za dominacijom. No, ukoliko budu radili na kvalitetu svoje veze, ona može doživeti uspeh.

JARAC i DEVICA

Odlična kombinacija, čak i u neku ruku savršena. Imaju iste težnje, ciljeve, podržavaju se međusobno i vrlo dobro razumeju. Međutim, usled fokusiranosti na obaveze, mogu izgubiti potrebu za intimnošću. Ipak, njihova komunikacija je odlična, te se svi problemi rešavaju sa lakoćom. Ovo je čvrsta i stabilna veza, sa oba verna partnera. Nema nikakvih prepreka za njenu dugotrajnost i brak.

JARAC i VAGA

Ne baš kompatibilna kombinacija. Karakteri su im različiti, baš kao i njihovi ciljevi i način života. Da bi početna privlačnost, koja je neosporna, mogla da se pretvori u dužu vezu, potrebno je dosta kompromisa i truda. Vaga će želeti da provodi više vremena sa Jarcem, i to ga može gušiti. Iako oba znaka vole rizik, Vaga je previše nestabilna za Jarca i nedostaje joj fokus. Međutim, ukoliko oboje budu imali dovoljno strpljenja i upoznaju se dovoljno dobro, ova veza može biti čak i uspešna.

JARAC i ŠKORPION

Vrlo dobra kombinacija. Karakteri im se razlikuju, ali imaju mnogo zajedničkih težnji, te razlike među njima ne predstavljaju veliki problem. Jarac ukoliko stekne Škorpionovo poverenje, imaće kraj sebe stabilnog, sposobnog ali i opsesivnog partnera, što je približno onom što želi. Mogu biti korisni jedno drugom i na poslovnom planu. Veza je strastvena i čvrsta, no to ne znači da će Jarcu goditi i Škorpionova introvertna raspoloženja. Najbolje bi bilo da u tim trenucima ne insistira na komunikaciji, ali s obzirom da Jarac u vezi sa Škorpionom pokazuje više fleksibilnosti nego sa drugim znacima, i taj trenutni jaz se prevazilazi kako raste Škorpionovo poverenje u Jarca.

JARAC i STRELAC

Uglavnom kratkotrajna veza, koja je lepa samo na početku. Vremenom njihove različitosti sve više dolaze do izražaja, te tako raste i nezadovoljstvo. Strelac je previše neodgovoran za Jarca i njegov nedostatak takta je bukvalno frustrirajući za Jarca. Strelac svojom direktnošću uglavnom budi još jaču tvrdoglavost i inat kod Jarca, te teško postižu ikakav dogovor. No uspeh u vezi nije nemoguć, sve dok su oboje voljni da se potrude oko istog.

JARAC i JARAC

U suštini dobra kombinacija, međutim ona vuče i svoje potencijalne probleme. Kao i u svim zodijačkim vezama dva znaka, oni imaju iate vrednosti i vrline, ali isto tako i mane. S obzirom da oboje daju prednost karijeri, veza lako može da zapadne u kolotečinu, a što su duže zajedno, veza postaje jedna dosadna rztina. Iako se ovaj par dobro razume, moraju da vode računa da provode dovoljno vremena zajedno i rade što više zabavnih stvari. U neku ruku, Jarcu je potreban partner koji će ga izvući iz kolotečine, te ovo nije baš savršena kombinacija, ali ukoliko budu marljivo raadili na svojoj vezi, kao što rade na poslu, neće biti nikakvih problema. Samo treba da se odluče na to.

JARAC i VODOLIJA

Naporna i komplikovana veza, sa slabim izgledima za uspeh. U početku je ovo interesantna kombinacija, međutim, vremenom oboje shvataju da nisu jedno za drugo. Zapanjujuće za Jarca, shvatiće da je Vodolija još hladnijeg temperamenta od njega. Vodolija je previše nestabilna za Jarca, i imaju potpuno različite stavove o svemu i vrlo malo zajedničkih tema. Sve u svemu, da bi ova veza mogla da funkcioniše, morali bi mnogo toga da menjaju kako u svojim stavovima, tako i odnosu prema partneru. Najverovatniji scenario je da jednog dana shvate da nisu ništa više do samo jako dobri prijatelji.

JARAC i RIBE

Ovo je dobra i harmonična veza. Bez obzira što na prvi pogled nemaju mnogo zajedničkog oni lako prevazilaze razlike i uživaju u zajedničkom vremenu. Jarac vodi glavnu reč u ovoj vezi i dobija sve potrebno divljenje od partnera, koje toliko želi. Međutim, Ribe mogu pokvariti vezu, jer su sklone prevari. Ukoliko Ribe budu ispunile Jarčeva očekivanja u potpunosti, ovo može biti vrlo dobra i kvalittna veza, no njen stvarni uspeh zavisi ioak samo od njih samih.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.