Kompatibilnost horoskopskih znakova – Strelac

Strelac je zodijački znak kojeg karakteriše neuhvatljivost i neodoljiva želja za slobododom. Strelac je neumorni filozof, brutalno iskren, nikad maliciozan, i večitoj potrazi za avanturama. Odgovara mu partner koji neće gušiti njegova stremljenja i koji će imati iste ili slične apetite ka uzbuđenjima, slobodi i putovanjima.

horoskop-strelac

STRELAC i OVAN

Ljubav na prvi pogled sa odličnim izgledima za dugotrejnu vezu. Sličnog su temperamenta i uvek okrenuti ka životu u pokretu i istraživanjima. No, ukoliko Strelac želi da zadrži Ovna pored sebe, moraće da mu pruži više pažnje nego što bi inače pružio partneru. Međutim, kako i sam nije preterano okrenut ka dugotrajnim partnerstvima, pitanje je da li će želeti. Za ovaj par nikako nije preporučljivo da mešaju ljubav i posao, jer može doći do sukoba, i pretvaranja njihovog odnosa u takmičenje, opasnosti za vezu kojoj su svakako skloni.

STRELAC i BIK

Kombinacija koja je vrlo neizvesna, i sreće se uglavnom među umetnicima. Kompromisi su neophodni da bi veza uspela, s obzirom da je reč o dva potpuno različita tipa ličnosti. Ukoliko bi se oboje bavili odvojenim aktivnostima, koje bi im u dovoljnoj meri okupirale vreme, dobre su šanse da uspeju. U protivnom, teško da bi im veza mogla potrajati. Sve zavisi od načina na koji će organizovati svoje živote, u kojoj meri će Strelac biti spreman da pomalo žrtvuje svoju dragu slobodu, i koliko će Bik biti okupiran sopstvenim obavezama da pusti svog Strelca da malo “diše”.

STRELAC i BLIZANCI

Zodijačka kombinacija za koju važi pravilo da se ili jako privuku, ili odbiju. U slučaju privlačenja ovo je kombinacija koja je pomalo neizvesna kako po pitanju njene dugotrajnosti, kako po pitanju vernosti. Međutim, sve dok traje, to jedna vrlo zanimljiva veza, puna optimizma i lepih trenutaka. Vrlo je moguće da će provoditi mnogo vremena zajedno, bez imalo osećaja da sputavaju jedno drugo. No ipak dužina veze, zavisi samo od njih, i njihove zrelosti i spremnosti za dugotrajnije viđanje, koje će verovatno isami pre smatrati avanturom, nego stvarnom vezom.

STRELAC i RAK

Uglavnom kratkotrajna veza, koja ukoliko se produži vodi u neiskrenost. S obzirom da se oboje plaše dane povrede onog drugog, ili ne izgube kao što je slučaj kod Raka, nemaju običaj da kažu onom drugom šta im smeta kod njega. No kako su im prirode i interesovanja različiti, često će im veza prerasta u napor i usiljenost. Stoga, dužina veze je neizvesna, i mnogo više naginje ka avanturi, ili kratkotrajnoj vezi, nego što ima šanse za uspeh.

STRELAC i LAV

Odlična kombinacija prepuna strasti i divnih trenutaka. Niko ne može da osvoji Strelca kao Lav. Ovde vlada neverovatna kompatibilnost na svim nivoima. Ukoliko Strelac oseti spremnost da se posveti jednom partneru, ovo će biti zaista izvanredna veza. U suštini, ovo je jedna hedonistička veza uz potencijalne manje probleme oko dominacije, međutim ukoliko odluče da se posvete jedno drugom, očekuje ih zaista kvalitetna veze u kojoj će oboje uživati, i poželeti čak i brak.

STRELAC i DEVICA

Kratkotrajna, pomalo rizična, ali sve dok traje interesantna zodijačka kombinacija. Generalno posmatrano njihove prirode su potpuno različite, i jedino što im je zajedničko su jaka mentalna aktivnost i interesovanje za religiju. Strelac može osećati potrebu da zaštiti svog brižnog partnera, međutim i pored zaštitničkog poriva koji u njemu Devica budi, neće imati želju da se predugo zadržava pored nje, usled velikih razlika među njima. Najbolji način da produže vezu, jeste putem otvorenih razgovora, jer u ovom domenu imaju prosto lekovit uticaj jedno na drugo.

STRELAC i VAGA

Zanimljiva veza u kojoj će oboje zaista uživati. Vrlo su kompatibilni i imaće mnogo lepih trenutaka proživljenih zajedno. U vezi preovladava osećaj slobode, bez ikakvih predrasuda, i opterećenja. Vernost može biti problem. Međutim, ukoliko se uzme u obzir da oboje zsstupaju moderna razmišljanja i veze bez opterećenja, moguće je da im ni to neće predstavljati problem. No sve u svemu dobro se slažu i imaju minorne razlike u karakterima, te nema ni problematičnih prepreka za dugotrajnu vezu.

STRELAC i ŠKORPION

Strastvena ali mahom kratkotrajna zodijačka kombinacija. Uspeh veze nije nemoguć, ali može biti komplikovan, pa čak i naporan. Potrebno je mnogo prilagođavanja, i ako uspeju u istom mogu imati pozitivan uticaj jedno na drugo, kroz proširivanje ustaljenih vidika. No ukoliko ne budu bili spremni da porade na trajnosti veze, imaće bar zanimljiva sećanja na interesantnu avanturu.

STRELAC i STRELAC

Uspeh ovakve kombinacije zavisi od aspekata i uopšte karakteristika njihovog natalnog horoskopa. Dugotrajnost ove veze je potpuno nepredvidiva, ali je u svakom slučaju bolje da se malo razlikuju, kako mane ovog znaka ne bi dominirale prisutnošću kod oba partnera. Generalno posmatrano, temperamenti im se savršeno poklapaju i veza je obično ispunjena sa mnogo zabave, putovanja, filozofskih razgovora i avantura. Veza je nepterećujuća, ali i pored toga postoji realna mogućnost da će bar jednom od njih najednom pasti na pamet da je raskinu.

STRELAC i JARAC

Naizgled čudna veza, pa čak i nemoguća, no to ne mora da bude slučaj. Sve zavisi koliko se konkretno mimoilaze u pojedinim životnim stavovima i pitanjima, no ako razlike nisu preterano izražene, postoje šanse da se zadrže u vezi bar određeno vreme. Bilo kako bilo, da bi uspeli morali bi da porade na različitim prilagođavanja partneru, Jarac da se opusti i pokaže svoj nesvakidašnji smisao za humor, a Strelac da se prihvati po koje obaveze s vremena na vreme. Takođe, oba partnera moraju se manuti ponosa i ostvarivanja ambicija po svaku cenu. Svakako da će nervirati jedno drugo, s vremena na vreme, ali budući da su oba znaka znaci učitelja i proroka, mogli bi da imaju vrlo dobar uticaj na onog drugog. No dugotrajnost veze je neizvesna i ukoliko se pokaže da su razlike ipak nepremostive, vezu treba prekinuti kako se ne bi pretvorila u napor i mučenje.

STRELAC i VODOLIJA

Ovo je odlična kombinacija dva zodijačka znaka, čak jedna od boljih uopšte. Prirode im se ne razlikuju mnogo, a interesovanja često poklapaju, te će imati jednu vrlo interesantnu i nesvakidašnju vezu. U odnosu na druge parove, mogu delovati ekstravagantno, uvek u toku sa svim dešavanjima, i vrlo modernih shvatanja. S obzirom da oboje cene slobodu, nikad neće “gušiti”, onog drugog, i uvek će imati dovoljno vremena za svoje aktivnosti. Problemi, koje eventualno mogu imati su potencijalno intelektualno nadmudrivanje, i odsustvo velike emocionalne bliskosti, s obzirom da im je veza na prvom mestu mentalne prirode. S druge strane, sasvim je moguće da oni to neće ni primetiti. No, sve u svemu, ovaj par ima sve šanse za uspeh, pa čak i brak, tako da ih očekuje lepa i zanimljiva veza.

STRELAC i RIBE

Uglavnom nemoguća kombinacija. Razlike među njima su toliko izražene, da bez obzira koliko se sviđali jedno drugom, često znaju da probude ono najgore u ovom drugom. Tako, Strelac usled osećaja sputanosti postaje još neodgovorniji, a Ribe još pasivnije. Zapravo, jedino njihovo slaganje, vezano je seks. Ovo je kratkotrajna kombinacija, ukoliko uopšte i dođe do nje. Koliko god Strelcu prijala saosećajnost Riba, i intrigirala njihova misterioznost, male su šanse da će dugo vremena imati želju da provodi vreme sa Ribama, dok postoje i drugi načini da provede vreme.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.