Startup ma.rs učestvuje u prvom privatnom inkubatoru u Srbiji

Startup ma.rs, koji smo predstavili u novembru prošle godine, učestvuje u programu za razvoj preduzeća organizovanog od strane lokalne firme PSTech u saradnji sa EBRD-om, Docklands innovation park-om i Bolton Trust-om.

Da podsetimo, ma.rs se specijalizuje za marketing rešenja u oblasti mobilnih komunikacija i trenutno razvija servis koji omoguđuje brz i lak prelazak sa tradicionalnog offline u web bazirani mobilni marketing. Dodatna pogodnost ovog prelaska je merljivost povratka na investicije kroz detaljnu statistiku.

U prvom privatnom programu za razvoj preduzeća u Srbiji učestvuje ukupno tri domaća startup-a. Program je organizovan od strane domaće IT firme PSTech u saradnju sa Docklands Innovation Park-om i Bolton Trust-om iz Irske, uz podršku Evropske Banke za obnovu i razvoj (EBRD) kroz TAM-BAS program.

Dragan Stefanov, osnivač i product menadžer ma.rs-a, je učestvovao u više desetina uspešnih web projekata kao što su ukusno.com u Srbiji i mygiftguide.co.uk u Velikoj Britaniji. Takođe, Dragan je osnovao i vodio servise kao što su Brziposlovi.com, Osvojinagrade.com, TwitButtons.com koji su kasnije uspešno prodati.

PSTech je proglašen za “Izvoznika godine 2009” od strane SIEPA-e (Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza) u kategoriji malih i srednjih preduzeća, a više informacija o samom inkubatoru možete naći na sajtu ove kompanije.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.