Moda za proleće 2010

Nadolazeću prolećnu sezonu, obeležiće kombinacija udobnosti i ženstvenosti, elegantni stil garderobe, koji će vam oduzeti dah.

Boje i materijali

Boje koje preovladavaju ovog proleća, naglašava se optimistično raspoloženje, za razliku od sumornosti i svedenosti boja, koje je karakterisalo jesen i zimu. Preovlađuju svetle i razigrane nijanse žute, roze, ljubičaste, plave, braon i zelene, čak i neonski upadljivo zelene, dok se tirkizna ponovo vratila u top trendi boje, nakon nekoliko godina. Neutralne varijante svih boja, a pogotovo boja sladoleda, biće vrlo in (boja breskve, svetla nijansa lavande i sl). Bela boja takođe, zauzela je svoje mesto u narednom trendu. Kombinuje se kako čisto bela boja, tako i sve njene nijanse (bela sa primesama svetlo ružiste, bež i sl.). Materijali treba da budu svetlucavog karaktera, mada ne treba preterati u kombinovanju istih. Takođe, poželjni su i providni materijali.

Negliže u službi novog trenda

Sve što ste do sada nosile ispod majica, sada slobodno možete obući u službi iste, delovaće seksi i pomalo provokativno, ali to je novi trend! Takođe, moguće su kombinacije punog veša sa providnim gornjim delovima garderobe.

Haljine i majičice u stilu antičke Grčke

Haljine i majičice napravljene od pojaseva, koje podsećaju na haljine iz doba antičke Grčke, naravno u modernizovanoj varijanti i širem spektru boja vrlo su poželjne ovog proleća. Naborane zavesaste majice i haljine sa volumenom, takođe, su hit. Providni materijali, će biti vrlo popularni, upotpunjavajući trend isticanja veša u zanimljivim varijantama.

Pantalone i šorcevi

Šorc će biti vrlo tražen komad garderobe ovog proleća. Dozvoljene su različite varijacije po pitanju krojeva i dužina, a najzapaženiji su šorcevi pokriveni šarenim printom. Kako će printovi biti veoma moderni u nadolazećem periodu, pantalone će takođe biti pokrivene istim. Printovi su u različitim varijacijama od grafičkih, preko apstraktnih i štraftastih, do cvetnih.

Blejzeri

Blejzeri će se kombinovati kako sa pantalonama i visokim štiklama, tako i sa haljinama i šorcevima, upotpunjavajući njihov izgled, crtom elegancije. Strukirani ili ne, različitih dužina, važno je da su u trendi bojama.

Kombinezoni

Kombinezoni su se ponovo vratili u trend. Pravljeni u različitim varijacijama, na dužinu i kroj, dugi ili kratki, sa pravilno odabranim aksesoarom, učiniće vas sigurno zapaženim.

Kaiševi

Bez obzira na debljinu, kožni kaiševi, u trendi bojama, odlično se uklapaju u novi trend.

PREPORUČUJEMO: Haljine za proleće/leto 2010

MODA ZA PROLEĆE I LETO 2011

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.