Moda za jesen/zimu 2010

Moda za narednu sezonu uvodi trendove, koji dugo vremena nisu bili prisutni. Militari izgled i dalje je prisutun, a prihvatile su ga čak i zvezde koje do sada niste mogli videti u ovakvom izdanju. Takođe, neki od prolećnih trendova će se zadržati, dok će drugi uskoro preći u zaboravljenu modnu prošlost.

Boje

Boje, koje su u modi ove jeseni i zime su sledeće: crna, bela, siva, i bež, kao manje upadljive, i crvena, narandžasta, roze i plava u svim nijansama, i tamnija zelena, kao boje koje treba da razbiju zimsku monotoniju. S vremena na vreme, u pojedinim kolekcijama, može se sresti žuta boja, mada se i pored toga, ne smatra trendi bojom za ovu sezonu.

Rolke i velike kragne

Rolke su se ove sezone vratile kao modni trend. Nose se u svim bojama, i kombinuju sa različitim aksesoarom. Velike kragne na sakoima, jaknama i kaputima, takođe su hit.

Duge haljine

Duge haljine, koje predstavljaju najlakši put do ženstvenog izgleda. Ove sezone prisutni su različiti stilovi, te je izbor zaita veliki i prilagodljiv različitim tipovima figura tela.

Krpeni trend

Odeća koja izgleda kao da je krpljena, sa raznim flekicama, krpama i sveprisutnim šarenilom. Ovo je trend sa kojim definitivno treba biti oprezan, s obzirom da je lako preterati, ako stavite previše aksesoara ili ako ne stavite ništa, kombinacija garderobe će vam izgledati nedovršeno. U svakom slučaju ovaj trend će pomoći svakom ko ima želju da se istakne, svojim novim, modernim i kreativnim stilom oblačenja.

Pončo, proštepana odeća i rese

Pončo je tip garderobe, koji je vrlo težak za kombinovanje, i lako se sa njim može pogrešiti, zato ako ne spadate u kreativne osobe, sa izgrađenim modnim stilom preskočite ga. Proštepana odeća, pogotovo ako je reč o jaknama i kaputima predstavlja još jedan trend koji će obeležiti ovu sezonu, što je korisno makar kada je u pitanju toplina odeće. Kada je reč o  resama, opet su se vratile kao trend, ali ovaj put isključivo samo na garderobi, dok se ne nose na obući, torbama i ostalom aksesoaru.

Široke pantalone

Široke pantalone, predstavljaju jedan od trendova, koji su se zadržali iz prolećne sezone. Mogu biti jednostavne i neutralnih boja, pa do sjajnih i upadljivih boja i modela.

Duboke čizme i čipkane rukavice

Duboke čizme i čipkane rukavice, čine i ovu modnu sezonu prepoznatljivom, s obzirom na njihovu opšteprihvaćenost. Duboke čizme, postale su potpuni favorit, i imaju prednost zbog svog atraktivnog izgleda, udobnosti, i toplote koju pružaju. Rukavice, predstavljaju neizbežan detalj, koji se može kombinovati sa svim stilovima i tipovima garderobe, bilo da su čipkane, ukrašene šljokicama ili bez prstiju.

JESEN/ZIMA 2011-2012

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.