Novi modeli ravnih čizama

Velike modne kuće, bar kada je reč o obući, već se pripremaju za nadolazeću sezonu. S obzirom da ravne čizme, ugg tipa i njihovih imitacija, neće još neko vreme izgubiti na popularnosti, predstavljamo vam neke od najnovijih modela.

Kada je reč o australijskim Ugg čizmama, noviteti se odražavaju u vidu novih boja, i malih modaliteta u vidu jačeg i izraženijeg đona. Posebno zanimljiv je model kratkih čizama, ukrašen pufnastim krznom, kao predstavnik trendy varijante. Još jedan zanimljiv novitet su čizme sa đonom za patike, koje se po potrebi mogu podvrnuti, tako da se vidi krzno. Zanimljivo je da trenutno vlada sniženje od 50 %, za sve one koji naruče ove čizme putem njihovog zvaničnog sajta.

Razlog ovog sniženja predstavlja jaka konkurencija, koju stvara veliki broj imitacija ovog tipa čizama, uglavnom kineskog porekla. Međutim, cene čak i ovako sniženih modela nisu ispod 100 evra, tako da je bitka i dalje neizvesna. Novitet kod firme Ugg, je da su proširili proizvodnju i na ostele vrste obuće poput patika, elegantnih cipela, klompi i sandala, a u većini modela se i dalje drže svog prepoznatljivog materijala- ovčije kože. Proizvodnju su proširili i na kozmetiku i kućni aksesoar poput jastučića i staza.

Skechers-ovi modeli su kao prošle godine znatno lepši. Uveden je veliki broj novih modela, koji ne podsećaju na prethodne, što ne karakteriše marku Ugg, a takođe je prisutan i redizajn najuspešnijih prošlogodišnjih modela, koji se sada mogu naći u dužoj (do kolena) ili kraćoj (do članaka) varijanti.

Materijali su i dalje od mikrofibera, a prisutne su i pletene varijante. Posebno zanimljiv je model sivih sportskih čizama, koje navodno podstiču toniranje mišića i mršavljenje, dok šetate u njima. Zbog specifičnog oblika, nisu preporučljive za trčanje, već za šetanje, jer usled nenaviknutosti tela na njihov oblik, mogu izazvati problem sa ravnotežom. Takođe, podstiču i pravilno držanje tela. Cene Skechers čizama su sasvim zadovoljavajuće, ukoliko se uporede sa markom Ugg. Tačnije, neki modeli su jeftiniji i više nego dvostruko u odnosu na Ugg čizme na sniženju.

Komentari

komentara

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.