Obuća za jesen/zimu 2012/2013

Obuća za sezonu jesen/zima, zadržala je trend platformi iz toplije sezone ove godine, posebno ih naglašavajući živim neonskim bojama. Pored toga, ovosezonska pomama za animal printom, prenela se i na obuću, što doprinosi sveopštem modnom šarenilu, koje ako se ne kombinuje pravilno, lako može da pređe u neukus.

Animal print

Obuća sa animal printom je odlična kada želite da osvežite jednobojnu kombinaciju garderobe ili onu u neutralnim bojama. Moderni su svi mogući printovi počev od žirafe, koji je do sada uvek bio zapostavljen, pa do geparda, krave i sl. Posebno je interesantna pojava ravne obuće sa ovakvim printovima.

image

Platforme

Obuća sa platformom ove sezone dolazi u svim mogućim bojama, posebno upadljivim. Platforme su moderne kako na salonkama tako i na ostalim tipovima obuće. S obzirom da su već drugu godinu za redom moderne, javljaju se u velikom izboru po pitanju dizajna, a sreću se kako na cipelama, tako i na čizmama.

Kaubojske čizme

Mogu da se kombinuju i sa dugim haljinama i sa farmericama, a posebno su moderne one sa resom. Smatraju se udobnim tipom obuće, no treba ipak biti pažljiv prilikom izbora, kada je reč o udobnosti.

Čizme

Moderni su zaista različiti tipovi čizama od uskih i dugih, preko dužine do članaka, pa do ravnih i Ugg tipa. Resa je neizbežan detalj, na većini modela, a ne treba izostaviti šljaštave detalje koji se mogu sresti na mnogim modelima.

Androgeni trend

Trend androgenosti može se najviše primetiti kada je reč o cipelama, s obzirom na to da pored standardnih modela, može se pronaći veliki broj oksfordki, i ravnih cipela koje podsećaju na kućne papuče.

Rokenrol trend

Bodlje, koje su simbol rokenrol trenda, mogu se primetiti na svim mogućim modelima i tipovima obuće Bilo da želite samo dah ovog trenda u vidu po kojeg detalja, ili obuću u potpunosti prekrivenu bodljama, sa lakoćom ćete izabrati obuću po svom ukusu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup