Odeća koja prkosi godinama

Jedno od bitnih modnih pravila glasi: “Ne bacajte garderobu koja više nije u modi, bolje je prepravite ili eventualno ostavite na neku udaljenu policu u ormaru i sačekajte par godina, sigurno ćete je tražiti ponovo“.

Iako većina garderobe, spada upravo u gore pomenutu grupu, ovaj tekst posvećeujemo onim komadima odeće koje sigurno nikad nećete staviti na onu udaljenu policu, ma za kakvim modnim trendom trenutno ludovali. Trendovi se učestalo menjaju, ali postoji garderoba koja nikad ne izlazi iz mode, univerzalno je uklopljiva, dočekuje i ispraća svaki prolazni trend.

odeca-koja-prkosi-godinama1Na prvom mestu treba pomenuti bezvremenu malu crnu haljinu, koja uz svoj jednostavan dizajn i odgovarajući accessories nikad ne gubi na atraktivnosti.

Šal od kašmira – kašmir je materijal koji prosto nikad ne izlazi iz mode i srešćete ga u svim modnim trendovima. Ako uzmete šal koji je beloj ili crnoj boji, koje su večite zimske boje, postigli ste pun pogodak.

Dijamanti i sve što je napravljeno od njih. Dijamanti daju utisak otmenosti i stila, međutim s obzirom na njihovu vrtoglavu cenu uvek ih možete zameniti bisernim ogrlicama ili čak i veštačkim biserima, bitno je da se postigne utisak glamura.

Kišni mantil, uvek poželjan i idealan za jesenje dane. Izaberite neki klasičan model, u nekoj od standarnih boja (crna, bela, braon) i nećete pogrešiti. Uvek ga možete dodatno ukrasiti, trenutno modernim accessory-em.

Salonke – prosto obavezne, šta god da obučete i za kakvu god priliku želite da se obučete. Lako se kombinuju, kako uz svakodnevnu garderobu, tako i za svečanije prilike.

odeca-koja-prkosi-godinama2Farmerice, naravno one koje vam dobro stoje. Korisne za mnoštvo prilika, prosto ne izlaze iz mode. Kada želite da izgledate lepo bez puno truda farmerice, elegantna bluza i štikle su dobitna kombinacija.

Šivene pantalone, klasične i uvek moderne, pouzdane kako za poslovnu kombinaciju, tako i kada želite da se sredite uz atraktivan gornji deo garderobe.

Torba, ako kupite nekoliko klasičnih varijanti u različitim bojama, uvek i u svakoj prilici ćete moći da ih nosite.

Rolke i džemperi sa rolkama – vrlo trendy bez obzira na trenutni trend. Rolke mogu delovati vrlo sofisticirano ako se ukombinuju sa dobrim pantalonama ili farmericama uz cipele na štikle.

Beli top, koji može podrazumevati bilo koji deo garderobe za gornji deo tela. Bez obzira na dizajn, bitno je da je beo, jer se ta boja lako kombinuje uz sve što planirate da nosite.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.