AdriaTalk i Plakatt dele karte za koncert Kikija Lesendrića i Pilota u Novom Sadu

kiki-lesendric-u-novom-sadu-karteAdriaTalk ima zadovoljstvo da ponovo sarađuje sa Plakattom, prvom srpskom mrežom događaja. Naime, prvo druženje sa ekipom Plakatt-a smo imali u septembru kada smo najavili ovaj zanimljiv projekat širokim narodnim masama, u našoj kategoriji kategoriji Web StartUp, u kojoj pratimo inovativne projekte na srpskoj Web sceni. Povod za saradnju su karte za veliki koncert Kikija Lesendrića i Pilota u Novom Sadu, koji će se održati u subotu 28. novembra u 21h u Velikoj sali SPENS-a.

AdriaTalk i Plakatt dele 8 (osam) karata za ovaj koncert.

Da biste dobili jednu od ovih karata, potrebno je da ste član Plakatta (slobodno se sada registrujte i aktivirajte nalog), i da pošaljete email na adresu team@plakatt.com sa temom: „Karte za Kikija Lesendrića”. U poruci napišite nešto i navedite svoje ime (obavezno), te link do vašeg profila na Plakattu (takođe obavezno).

Mi ćemo u petak nasumičnim metodom odabrati osam pobednika, čija imena će biti objavljena na Plakatt blogu u petak u toku dana, a detalje oko karata ćemo saopštiti pobednicima.

Vidimo se na koncertu Kikija Lesendrića i Pilota!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup