Šta pokloniti za Dan zaljubljenih?

Poklon za Dan zaljubljenih - srceDan zaljubljenih (14. februar) mora biti izabran pažljivo, jer predstavlja poseban znak pažnje ka partneru. Kao i u većini prilika, poklon za Dan zaljubljenih mora biti unikatan, pre nego skup. Sitnice koje dobijamo i poklanjamo za ovu priliku su mali znaci pažnje da je nekome stalo do nas, te posebnu pažnju moramo pokloniti odabiru poklona za ovu priliku. U ovom tekstu ćemo vam predložiti šta da poklonite svom partneru, sem pažnje i ljubavi, na ovaj dan.

Pokloni za nju

1. Bombonjera u obliku srca ili sa motivima ljubavi. Za ovu priliku treba odabrati bombonjeru čije pakovanje ima motive ljubavi i privrženosti. Najbolje bi bilo da bude u obliku srca, zapakovana u crveni svetlucavi papir.

2. Ogrlice-flash memorije. Sitnica u vidu svetlucave flash memorije sa cirkonima ili u obliku dijamanta, sa ogrlicom je svakako interesantan i koristan poklon, koji nedvosmisleno ukazuje na to da ste i praktična, i romantična osoba.

3. Cveće. Samo po sebi cveće nije preterano originalan poklon. Međutim, cveće jeste originalno u vidu nekog neuobičajenog cvetnog aranžmana ili zanimljivog cveća u saksiji sa prigodnim stihovima ispisanim rukom u poruci. Najbitnije kada poklanjate cveće, je da vodite računa o njegovoj simbolici. Sve o simbolici cveća možete pročitati u našem postu: Simbolika cveća .

Pokloni za njega

1. Majica sa šaljivim tekstom. Poklonite mu majicu sa nekim šaljivim tekstom, zabavićete ga i pokazati mu da mislite da je zabavan.

2. Knjiga. Obavezno mu kupite tradicionalnu papirnu verziju knjige, umesto elektronske verzije. Znamo da su e-knjige IN, ali jednostavno nisu romantične, ni prigodne za Dan zaljubljenih kao papirne. knjigu birajte prema interesovanjima i poruci koju želite da prenesete svom partneru. Ako nemate inspiraciju, tu su klasici za svaku priliku kao “Veština ratovanja” Sun Cua.

3. Privezak za ključeve sa digitalnim foto ramom. Privezak za ključeve sa digitalnim foto ramom je zanimljiv i koristan poklon, naravno privezak obavezno otpakujte i postavite vašu zajedničku sliku. Na ovaj način, vaš dragi će vas uvek imati u džepu. :)

Univerzalni pokloni

Neki pokloni su univerzalni i prigodni su za svakoga.

1. Kompilacija pesama. Napravite kompilaciju sa pesmama koje vam oboma znače ili su nekako obeležile vašu vezu, narežite na CD, napravite luckast omot i poklonite voljenoj osobi.

2. Album sa zajedničkim slikama. Napravite album sa zajedničkim slikama, uz slike možete stavljati komentar ili prigodne romatične stihove, a korice albuma možete ukrasiti po želji.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.