Šta obući za doček Nove godine 2015?

Šta obući za doček Nove godine je pitanje koje ovih dana svi sebi postavljamo. Praćenje modnih trendova zahteva vreme i posvećenost, posebno kada je reč o oblačenju za specijalne proslave kao što je doček Nove godine. Međutim, izbor garderobe za doček Nove godine, verovatno nikad nije bio lakši. Naime, za ovu Novu godinu modni stručnjaci savetuju jednostavnost u stilu oblačenja. Stoga, izbor garderobe ne bi trebalo da bude težak, pogotovo ako se uzmu u obzir boje i materijali koji se preporučuju za proslavu predstojeće 2015. Nove godine.

Kako se modni trendovi često vezuju za simboliku, tako se i za doček 2015 godine, koja se po različitim azijskim horoskopima vezuje za znak ovce ili koze, savetuju se boje i materijali vezani za ove dve životinje.


Šta obući za Novu godinu?

Stoga, u trendu će biti prirodni meki materijali, poput vune, kašmira, i izvrnute kože. Veštački materijali biće potpuno van trenda, kao svilenkasti materijali svetle boje. Ove godine svetlucavi materijali nisu moderni, te ukoliko ste planirali garderobu ukrašenu šljokicama, kamenčićima, kao i napravljenu od sintetičkih materijala, još uvek nije kasno da promenite izbor.

Poenta ovog novogodišnjeg trenda jeste u udobnosti, tako da svakako dolaze u obzir široki džemperi ukombinovani sa šalom ili maramom. Za one koji dočekuju Novu godinu na trgovima, biće sasvim dobra kombinacija pleteni džemper ili prsluk u pastelnoj nijansi ukombinovan sa svetlijim farmericama ili somotnim pantalonama. Za one koji preferiraju nešto glamurozniju ili svečaniju varijantu, trebalo bi da obuku pletenu ili vezenu haljinu.

Kada je reč o bojama plava je potpuni pogodak (po starim orijentalnim kalendarima 2015. godina je godina plave/zelene koze). Naravno, u obzir dolaze sve nijanse plave boje, uključujući i tirkiznu, kao i boje slične plavoj poput zelene, i naravno aqua nijansa kao prelaz između ove dve.

Šta obući za Novu godinu?

Smaragdno zelena nijansa je takođe pravi hit. U obzir dolazi i ljubičasta boja. Za one žene koje preferiraju neobične kontraste u oblačenju, zelenu boju treba kombinovati sa crvenom, ljubičastom i narandžastom, plavu sa narandžastom i crvenom, ljubičastu sa žutom, zelenom ili narandžastom, i tirkiznu sa crvenom, narandžastom i žutom.

Šta obući za Novu godinu?

Ukoliko više volite klasiku u modnim trendovima držite se bele, bež i sive, koje su takođe trendi. Što se tiče aksesoara, nezaobilazan je drveni nakit i marame usklađene sa ostatkom garderobe. Generalno ručno rađen nakit je vrlo trendi, pri tom drveni nakit odlično se slaže sa materijalima od kože i vune.

Šta obući za Novu godinu?

No, nijedan trend ne treba da vas pretvori u žrtvu istog. Ukoliko vam neodgovara da se u potpunosti podvrgnete ijednom trendu, možete ga primeniti u manjim dozama. Takođe, ukoliko preferirate, klasično novogodišnje svetlucanje, slobodno se i obucite tako.

Što se tiče autfita za muškarce za novogodišnje veče, trendovi su manje, više slični kao i za žene. Plava, zelena i siva odela, ukombinovana sa svetlo zelenom, oker, bež ili crvenom kravatom za svečanije proslave, ili farmerice sa košuljom ili džemperom u aktuelnim bojama, za manje formalne proslave.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup