Test igrice Fashion Wars

igrica-fashion-warsFashion Wars je još jedna u nizu igrica kompanije Zynga, koja predstavlja jednog od lidera, kada je reč o društvenim igricama na web-u, u celom svetu. Fashion Wars je urađena na skoro identičan način kao Mafia Wars, osim što je radnja igrice vezana za modnu oblast, umesto mafije, i što na prvi pogled deluje znatno konfuznije. Fashion Wars je novija igrica, a dnevno je odigra nešto manje od 150.000 ljudi iz celog sveta. Ovu igricu možete igrati na Facebook-u i na My Space-u.

Nakon što prvi put pristupite igrici, dobićete mogućnost da odaberete izgled vašeg igrača, u odvojenom delu prozora pod nazivom My Fashionista. Glavnom meniju možete pristupiti na dva načina: tako što ćete ući u Home i koristiti vertikalnu liniju menija u njemu, ili jednostavno koristiti gornju horizontalnu liniju menija, što je praktičnije ako se ne nalazite u Home-u, ali zato mu nedostaju opisi koji se nalaze u ovom drugom meniju.

Zadatke kojim zarađujete novac obavljate u meniju Events, tako što ćete se pojaviti na nekom bitnom jet-set događaju, ili prošetati crvenim tepihom u najnovijim krpicama koje se kupuju u meniju Shop. S obzirom da ćete startovati igricu, sa odgovarajućom sumom, koju vam poklanja igrica, čak ni obavljanje prvog zadatka neće biti problem. Novac koji ste zaradili, možete čuvati u banci, koja se nalazi u meniju Bank, ukoliko ne želite da ga potrošite.

U meniju Fight, borite se protiv drugih igrača, i to tako što vam se prvo izbacuju imena vaših prijatelja, sa vašeg profila, a ako izaberete da se borite sa njima, daje vam se i mogućnost da izaberete i attack&invite, kako biste ga ujedno pozvali da se pridruži vašoj grupi, ili samo attack, u kojem slučaju ga samo napadate. Posse je meni u kom možete proveriti koliko vaših prijatelja vam se pridružilo u vašem ratu po modnim pistama. U njemu možete, takođe, pozvati ostale vaše prijatelje da vam se pridruže, kako biste lakše pobeđivali u borbama. Ukoliko izgubite zdravlje dok se budete borili, možete otići u meni Trainer, gde možete platiti ličnog trenera da vam pomogne da ponovo budete u formi i spremni za borbu.

U meniju Properties, imate mogućnost da kupujete nekretnine koje vam donose novac na svakih sat vremena. Meni Goodie Bag se koristi kao nagradni meni za uspešno obavljanje zadataka, u kojem ćete moći da unovčite nagradne poene ili preuzmete neku drugu nagradu po vašem izboru, naravno spram nagradnih poena koje posedujete.

U gornjem delu prozora imate meni my stats, u kojem možete videti profil vašeg igrača. U njemu takođe možete da ga unapredite, tako što ćete mu povećati energiju, staminu ili napad i odbranu, u zamenu za poene popularnosti koje dobijete svaki put kada pređete na sledeći nivo.

Mana ove igrice je prenatrpanost velikim brojem menija zbog čega deluje konfuzno, stavljajući igrača u neugodnu poziciju, da ne zna gde treba da klikne. Takođe postoji nedostatak vidljivih obaveštenja da ste dobili poene popularnosti i nagradne poene za Goodie Bag. U svakom slučaju kada se naviknete na ove male nepogodnosti, zavolećete igricu i provoditi sve više vremena ratujući u modnom svetu.

Sve u svemu, igranje Fashion Wars igrice će biti vrlo zanimljivo svima koji na reč moda automatski dižu pogled. Uživajte u  modnom svetu, i glamuru koji on donosi, i pretvarajte se da ste deo njega.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.