Top 5 izvođača na EXIT 2010

Ove godine na novosadskom festivalu EXIT, koji se održava od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, nastupiće 600 zanimljivih izvođača na 20 bina. Dok čekamo vrelo leto na Petrovaradinskoj tvrđavi, zabavljamo se pregledajući bine u virtuelnoj turi, koja je novost na sajtu EXIT-a. Ove godine smo napravili izbor od pet izvođača koje ne smete propustiti.

1. Placebo – Bend koji je već 16 godina jedan od najboljih alternativnih rok bendova na svet će na EXIT-u publici predstaviti svoj aktuelni album “Battle for the Sun”. Ovo je definitivno naš prvi pik za ovogodišnji festival. Placebo će nastupiti na Main Stage-u.

2. David Guetta – Sigurno jedan od najaktuelnijih svetskih “house” DJ-eva i producenata. Svi se sećamo prošlogodišnjih hitova “When Love Takes Over” (sa Kelly Rowland) i “Sexy Bitch” (sa Akon-om). David nastupa na Dance areni.

3. The Chemical Brothers – Ljubitelji elektronske muzike će ceniti napore organizatora EXIT-a da dovedu legende ove muzike na ovogdišnji festival. Sa “Kemikalsima” je zagarantovan provod na Main Stage-u.

4. Faith No More – Jedan od najpopularnijih bendova tokom 90-tih, se posle 11 godina ponovo okupio i od prošle godine je na turneji. Faith No More nastupa na Main Stage-u.

5. Missy Elliott – Jedna od najprepoznatljivijih ličnosti današnje R’n’B muzike, ove godine gostuje u Novom Sadu, dok njeni fanovi iščekuju njen novi album “Block Party”, koji bi trebao da izađe tokom godine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup