Torbe za proleće/leto 2015

Stilizovana i moderna torba, i više je nego značajna za savremenu ženu koja ide u korak sa trendovima. Upotpunjen stil, podrazumeva i odgovarajuću torbu, jer je tek uz nju trend ispraćen do kraja. Za predstojeću sezonu proleće/leto 2015, dizajneri nam savetuju uvođenje par osvežavajućih novina, dok su neke stare jednostavno uvili u novo ruho.

Okrugle torbe

Okrugle torbe preplavile su modne piste i predstavljaju veliki hit. Bez obzira na veličinu, svrhu ili materijal, okrugle torbe javljaju se kako u minimalnim klač varijantama, tako i gigantskim torbama u koje staje zaista sve.

torbe-za-prolece-2015-5

 

torbe-za-prolece-2015-2

Klač torbe sa ručkom

Klač torbe redizajnirane su u vidi vrlo korisnog dodatka, ručkom. Bilo da je reč o običnom kaišu, traci, ili pravoj ručki, zahvaljujući ovoj novini, klač torbe ne samo da su postale jednostavnije za nošenje, već su postale i prilagođenije dnevnim varijantama.

torbe-za-prolece-2015

Ostali oblici

Pored simpatičnih okruglih torbi, pravougaone torbe svakako pripadaju trendu sezone. S druge strane, kockaste torbe, trend su koji prosto ne zalazi. Takođe, beleži se povratak torbi koje se nose preko ramena. Vrećaste torbe (sa vezivanjem u gornjem delu), i dalje su moderne, ali prilagođene novom trendu u vidu printova i cibzara i ostalih momenata vezanih za novi trend.

torbe-za-prolece-2015-3

Materijali, boje i printovi

Teksas je obavezan ovog proleća i leta, zatim, različiti perforirani materijali, gipka koža, metalik nijanse, trendi boje koje važe za garderobu (pogledajte koje) grafički, sitni kockasti (stolnjak) printovi, i printovi sa velikim cvetovima. Ovi detalji su posebno poželjni na klasičnim torbama kako bi se približile vladajućem trendu.

torbe-za-prolece-2015-4

Komentari

komentara

Tags:, ,

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.