Trendi kišobrani za jesen 2010

Jesenje vreme, ne može da prođe bez sumornih kišnih dana, koje lako možete razvedriti simpatičnim modernim kišobranima. Modni dizajneri su se potrudili da predoče trendove za kišobrane, za ovu jesen, s obzirom da kišobran ne mora da bude samo sredstvo koje nas samo štiti od kiše, već zanimljiv modni detalj, predstavljamo vam kišobrane, koji će biti u trendu ove sezone.

Karirani kišobrani

Karirani kišobrani, jednostavno nikada ne izlaze iz mode. Lako se kombinuju sa svim tipovima garderobe, i svima bojama garderobe i sa njima uvek izgledate trendi. Odlični su za sve dnevne varijante i predstavljaju vrstu klasika u modi.

Kišobrani sa leopard printom

Leopard print je vrlo moderan ove sezone, ne samo kada je reč o kišobranima, već aksesoaru uopšte. Ukoliko imaju i dodatne ukrase, to ih čini još pogodnijim za ovu sezonu. Najprisutniji su u žuto-braon i belo-sivoj kombinaciji boja.

Kišobrani živih boja

Bilo da su u svetlijim ili tamnijim varijacijama, kišobrani jarkih, živih boja su više nego poželjni ove jeeni. Što su upadljivije boje, to bolje. Najčešći su u crvenoj, narandžastoj, ljubičastoj i električno plavoj boji.

Tufnasti kišobrani

Tufnasti kišobrani, u svim bojama i veličinama tufni, predstavljaju trend, koji su mnogi željno iščekivali, već dugo vremena.

Dvostrani kišobrani

Ovaj tip kišobrana, postaje sve učestaliji, i svake godine je sve moderniji. Reč je o kišobranima, koji su sa spoljne strane obično jednobojni, čak mogu delovati i dosadno, zbog preterane jednostavnosti, dok se iznutra nalazi još jedan sloj, koji je ultra živih boja i šara, a koje utiču na poboljšanje raspoloženja, usled zamornih kišnih dana.

Ultra ženstveni fensi kišobrani

Ovo je verovatno i najlepši trend, kada je reč o kišobranima za ovu sezonu. Pomalo podsećaju na starinske suncobrane, koje su koristile nekadašnje dame. Ukrašeni su različitim čipkama, svetlucavim kamenčićima, cirkonima, vezovima i imaju jak i izražen luk.

Providni kišobrani

Providni kišobrani su i dalje moderni, ali su poželjniji oni koji imaju izrašeniji luk, i makar neku traku kojom su ukrašeni donji ili gornji delovi kraka, kako ne bi delovali previše jednostavno.

Kišobrani koji menjaju boju

Kišobrani koji menjaju boju pod uticajem kišnih kapi, predstavljaju najinovativniji trend ove sezone. Odlični su za sve one, koji žele da budu primećeni.

Kišobrani neobičnih oblika

Ovaj tip kišobrana, takođe deluje upečatljivo. Mogu biti raznih oblika, od oblika srca, preko oblika koji podsećaju na školjke, pa do nejednakih veličina kraka. Svaki nepravilan oblik, dolazi u obzir, i mogu biti svih boja.

Za kraj, treba napomenuti da se može naići i na veliki broj modela kišobrana sa izmešanim trendi stilovima, koji su gore pomenuti, što ih čini još atraktivnijim.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.