Yoville novosti

yoville-miniNa Yoville-u se uvek dešava nešto novo i kreatori igrice se konstantno trude da je unaprede što više i učine još zanimljivijom. Jedno od najnovijih unapređenja igrice je zarađivanje iskustvenih poena, kojim se dobijaju nove mogućnosti, poput osvajanja novog namestaja, novih pokreta i dodatnih prostorija. Iskustveni poeni se dobijaju gotovo za svaku akciju, koju bi i inače obavili, npr. posetili prijatelje, maksirali se itd. Za slanje poruke prijatelju dobija se 10 iskustvenih poena, dok za svaku pobedu u igrici ako se partner povukao ( za vreme maksiranja), dobija se po 5, mada ukoliko stvarno pobedite dobićete 10 iskustvenih poena.

Uvedena je i nova igrica, pecanje, koja se odvija na plaži. Ukoliko uspete da pobedite dobićete i poene i ribicu kao suvenir. Igrica je prilično teška, jer nije dovoljno samo da ulovite nekoliko ribica, već i da ulovite više nego vaši prijatelji, sa kojima virtuelno igrate. Pri svemu tome, morate bežati od ajkule, koja vam jede potencijalni ulov.

Mnogo interesantnija novina su free gifts, odnosno besplatni pokloni, koje možete slati svojim prijateljima. Pored toga što su izuzetno dekorativni, i dobijaju se u velikom broju (ukoliko imate mnogo prijatelja, koji redovno igrajuovu igricu), neki od poklona se mogu koristiti i za dopunu energije! Ukoliko pojedete, hamburger, jaje ili račiće, ili popijete mleko ili đus, energija će vam porasti za 22%. Na taj način štedite novčiće, koje biste potrošili u restoranu ili kafeteriji. Međutim, energiju ne dopunjujte, dok ne padne na 99%,  jer već od 100% izgledaće kao da je niste ni dopunili. Sa 99% porašće na 121%.

Lutrija je još  jedna zanimljivost, novijeg porekla. Svakog dana, kada se prvi put ulogujete u igricu, iskočiće vam tiket, na kojem treba da ogrebete jedno od pet mesta, jednim običnim klikom. Tri iste slike određuju nagradu, a ona može biti novac, u vidu 250 ili 500 novčića, stvari za kuću ili rariteti, u kojima se za sada dobija isključivo disko kugla. Nagrada se dobija svaki peti dan, ukoliko redovno igrate, tj. grebete tiket, i svi su dobitnici.

Pratite događanja na sajtu Yoville-a, posvećenim isključivo samo ovoj igrici njenim fanovima. Sajt se nalazi na adresi www.yoville.com, gde možete naći i forum, na kojem možete pitati sve što vas zanima. Na samom sajtu možete zaraditi do 150 novčića, od kojih 100 se zarađuju izuzetno lako, pratiteći jwednostavna uputstva, koja vas navode da skupljate ćupove sa zlatom i palite svetla na profilima vaših prijatelja. Sledećih 50 novčića se zarađuje malo teže i to tako što sami tražite ćupove sa zlatom, po svim profilima, uključujući i profile ljudi koji vam nisu prijatelji. Svaki ćup vredi 5 novčića, ali se zato beleži u bedževima. Bedževi na sajtu se takođe, dobijaju i ukoliko kupujete stvari preko njega, umesto da to uradite direktno u igrici. To ćete uraditi tako što kliknete na meni items, i u okviru njega odaberete prodavnicu u kojoj želite da kupujete. Da podsetimo, bedževi se sakupljaju radi budućeg VIP statusa, koji je u pripremi.

Na sajtu ćete naići i na igricu, sakupljanja balona, ali od nje ne možete dobiti dodatne novčiće, već služi iskljičivo za zabavu. Cilj je da se mešanjem tri balona napravi jedan veći, koji opet mešate sa druga dva, i tako u nedogled pravite različite kombinacije. Na kraju te balone možete iskoristiti da gađate vaše prijatelje, ako vam je do toga.

Ukoliko zateknete mrlje, tačnije slike, po svom profilu, ili profilu vaših prijatelja, možete uzeti jedan od dva besplatna sapuna i očistiti ih. Kao nagradu za vrednoću, dobićete 5 novčića. Međutim, svaki naredni sapun se plaća 10 novčića, ako želite da ga kupite, a kao nagradu za čišćenje dobijate i dalje  5 novčića, što se ne isplati, jer ćete ako nastavite pomahnitalo da čistite, završiti u minusu.

Veoma često, na ovom sajtu, organizuju se različita tematska takmičenja, u kojima možete slobodno učestvovati. Kliknite na meni contest, i obavestite se koje takmičenje je trenutno u toku. Ako želite pošaljite sliku sobe, sa kojom želite da se takmičite. Nagrade su vezane za kolekcionarski Yoville nameštaj.

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.