Zynga prebacuje Farmville na poseban sajt

farmvilleKompanija Zynga, tvorac popularnih igrica na društvenim mrežama, kao što su Yoville i Mafia Wars, prebacuje jednu od svojih najpopularnijih igrica Farmville na poseban sajt na domenu Farmville.com. Novi sajt će za logovanje koristiti Facebook Connect koji će biti integrisan u sajt, kako bi pomogla svojim Facebook korisnicima da ne osete ovu tranziciju na svojoj koži.

Zynga se na ovaj korak odlučila kako bi obezbedila veću fleksibilnost svojih igrica i bolje igračko iskustvo za svojih preko 65 miliona igrača na Farmville-u. Ukoliko sajt Farmville.com bude uspešan možemo očekivati portovanje i ostalih igara čiji je Zynga vlasnik sa Facebook-a na svoje sajtove.

Zynga je proteklih nedelja često bila pominjana u aferi “Scamville” koju je razotkrio blog TechCrunch, a o kojoj smo ranije pisali na našim stranama. Protvi Zynga-e i još nekoliko kompanija je podneta i tužba, tako da je moguće da su u ovoj kompaniji procenili da je pravi trenutak da svoju igricu hostuju na sopstvenom sajtu, koji će im omogućiti veću slobodu u radu, veće prihode ali i bolje uslove za igranje svih igrača.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup