4 najupečatljivija toaleta u novosadskim lokalima

Jedna od prostorija u kafićima koje vam mogu zatrebati bar jednom u životu je svakako toalet. Dosadni prostor kao što je toalet, ponekad ponudi i avanturu, koja ne mora da bude previše prijatna. U ovom tekstu ćemo skrenuti pažnju na neke “nesvakidašnje” toalete u glavnom gradu Vojvodine.

1. Caffe Atrium – odlazak u ovaj toalet predstavlja jedno nezaboravno iskustvo. Da bi uopšte stigli do toaleta potrebno je da prođete kroz hodnik koji je mračniji i od najmračnije pećine. Dok pipanjem u mraku se probijate ka tako željenom toaletu, pitaćete se da li ste možda kojim slučajem zgazili neki leš, pošto još samo oni fale pa da ugođaj iz horor filmova bude upotpunjen. Vrata od ženskog toaleta ne mogu da se zatvore, a kamoli zaključaju, dok fenomat duva tačno u kantu za otpatke, pa podiže sadržaj iste. Nekad su se ovde puštali i čudni zvuci poput graktanja vrana i krikova, ali hvala Bogu bar su sa tim prestali. Odlazak u toalet u ovom lokalu prepričavaćete unucima.

2. Poslastičarnica Šeherezada – u ovom toaletu ćete dobiti bar klaustrofobiju ako ne fobiju od prljavštine. Ili ćete tripovati da zli prljavi zidovi hoće da vas zgnječe, dok po podu gazite rolne toalet-papira, koje iz nepoznatig razloga tu stoje. Da li treba pomenututi da im sladoledi stoje u blizini toaleta?

3. Picerija Sicilija – ovde ćete imati priliku da dok obavljate stvari predvidjene za toalet, ako se žensko čitate ili maštate o venčanju, jer ćete gledati u naslovnicu takvog časopisa na vratima, a ako ste muško “uživaćete” u naslovnici CKM-a i svemu što ista podrazumeva. Problem zlih zidova koji vas “gnječe” se i ovde javlja.

4. Lazino Tele – smrad koji omamljuje i od kog se pada u nesvest je prvo što će vas dočekati, a sve ostalo je neizvesno. Naime, u ovom lokalu već nekoliko godina imaju problema sa nalaženjem osobe koja će očistiti toalet, te stoga čine jedino što mogu u takvoj situaciji – ne čiste ga. “Higijena” naročito dolazi do izražaja vikendom, kada je promet u istom i najveći.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup