Eurobank EFG Srbija – Štedite uz savete stručnjaka

eurobank-efg-srbijaU jeku krize i promovisanja svih vidova štednje, Eurobank EFG je krenula u promociju svog novog internet servisa “Pitajte savetnika za štednju”. Naime, radi se o servisu koji omogućava klijentima banke, ali i građanima koji nisu klijenti banke, da postave pitanje i razjasne nedoumice koje imaju o štednji u Eurobank EFG, preko forme na sajtu banke, koja se nalazi na strani: Savetnik za štednju Eurobank EFG.

Savetnici za štednju, eksperti po pitanju depozita, pružiće klijentima detaljne informacije kako da upravljanju svojom štednjom, isplatama kamate, vrstama štednih proizvoda kao i o svim drugim nedoumicama koje mogu imati ukoliko se odluče za štednju u Eurobank EFG banci.

Sinhronizovano sa kampanjom promocije ovog servisa, krenula je i kampanja za novi štedni proizvod pomenute banke. Pretpostavljamo da je banka krenula sa promocijom servisa Savetnici za štednju, kako bi obezbedila dužu medijsku prisutnost radi promocije svojih novih štednih proizvoda, a istovremeno informisala i savetovala građane na jedan transparentan način.

Ukoliko ste pratili prošlogodišnje i ovogodišnje kampanje Eurobank EFG, niste mogli da ne primetite izgradnju imidža ove banke, kao društveno odgovorne kompanije. Da podsetimo, EFG banka u Srbiji je ove godine dobila nagradu za korporativnu društvenu odgvornost od strane Kluba Privrednih Novinara.

Aktivnosti koje su pomogle stvaranje ovog imidža su svakako ovogodišnje akcije dobrovoljnog davanja krvi i očuvanja životne sredine. Međutim, ne možemo da izostavimo stipendije najboljim studentima, koje je delila ova banka, rekonstrukciju parkova širom Srbije i mnoge druge društveno odgovorne aktivnosti ove banke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup