Izgledajte poput holivudske zvezde

hollywood-makeoverSvaka žena je poželela makar jednom u životu, da ima priliku da koristi šminku i mnogobrojne skupe tretmane koji su svakodnevno dostupni holivudskim zvezdama. Sajt Instyle, u odeljku Makeover, vam nudi nešto slično tome. Ukoliko ga posetite, imate priliku da isprobate različite stilove poznatih ličnosti na svojoj fotografiji, i vidite kako bi izgledali na vama. Priuštite sebi potpuni makeover u stilu slavnih.

Ukoliko želite da pokušate ovako nešto i preuzmete kompletan look npr. Anđeline Džoli, sledite ovaj link: http://www.instyle.com/instyle/makeover/?action=showMakeover&tab=hair. Prvi meni koji dobijete, odnosi se na podešavanje kose,i to na već postavljenom modelu. Možete promeniti model, ukoliko vam se dodeljeni ne sviđa, ili jednostavno postaviti svoju sliku. Ako želite da odmah pređete na svoju sliku, bez vežbanja na modelu, kliknite na odgovarajuću opciju u iskočnom prozorčiću, koji će se pojaviti nakon učitavanja. Kada odaberete opciju da stavite svoju sliku, proći ćete kroz nekoliko prozora u kojima treba da postavite tačke na zadate delove lica, tačnije njihove ivične delove. Tačke se stavljaju na oči, usta, i zube. Radite pažljivo, jer ako omašite ivice, imaćete problem kada budete htele da promenite senku na očima, jer ista će ići van ivica vašeg oka, što vam nije cilj. Ceo postupak traje 5,6 minuta, a onda kreće najzanimljivije. Sa strane imate slike slavnih čiji deo lica ili možda celokupan izgled želite da preuzmete. Jednim klikom pokrenućete pomenuti proces.

Najteži zadatak je namestiti kosu, s obzirom da na početnim podešavanjima, nije uvedena opcija, kojom bi označili lice ili kosu. No, ako imate strpljenja, to neće biti problem. Savetujemo vam da dok birate svoju sliku, odaberete neku sa podignutom kosom, kako bi imale pregledniji uvid u to kako vam stoji nova frizura.

Ako želite da menjate senku, na očima, ili karmin, potrebno je samo da pratite liniju menija i odaberete odgovarajući. Na poslednjem mestu nudi se i opcija da preuzmete kompletan izgled neke od velikog broja ponuđenih zvezda i vidite kako vam stoji njihov stajling, zajedno sa bojom kose. Meni koji se nalazi pre tog nudi isprobavanje bjuti proizvoda, popularnih među zvezdicama.

Sve u svemu ova igrarija bojama i menjanja izgleda, pored mogućeg otkrića neke nove moderne frizure koja vam uz sve to još i savršeno stoji, pružiće vam, takođe, i odličnu zabavu, zato igrajte se!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup