Kaiševi i pojasevi za ovu sezonu

kaisevi-za-2009Pravilan odabir kaiša, koji će na pravi način ispratiti do kraja vaš izgled je veoma bitan Sa dobrim kaišem, možete svoj izgled dovesti do savršenstva, odnosno potpuno ga upropastiti sa pogrešnim. Pored svoje praktične i dekorativne upotrebe, kaiševi i pojasevi se takođe koriste i kako bi sakrili problematične masne naslage na struku i stomaku i dali osobi koja ih nosi mršaviji izgled.

Kaiševi i pojasevi za nastupajuću sezonu, su vrlo različitog izgleda, tačnije mogu biti vrlo jednostavni, ali i veoma trendi, dajući garderobi svečanu notu.

Najglamurozniji i oni koji se mogu nositi uz bukvalno sve od svakodnevnih do večernjih varijanti su kaiševi ukrašeni kamenčićima, cirkonima i metalnim detaljima. Ukrasi mogu biti i u obliku npr. cveća, zmija ili lišća.

Kaiševi neobičnog dizajna, takođe, ukrasnog su karaktera, međutim, na ovim kaiševima se znatno manje posvećivala pažnja detaljima. Izrađeni su od najrazličitijih materijala, poput kože, metala, pa čak i drveta. Prosečne su širine, a mogu biti ukrašeni nekim interesantnim detaljem, koji se obično nalazi na kopči.

Kaiševi koji podsećaju na marame, jer su napravljeni od sličnog materijala, poput satena, svile, pliša i sl., takođe, su vrlo moderni ove sezone. Mekoća ovakvih materijala vam dozvoljava da se poigrate sa načinom vezivanja, praveći različite čvorove. Mogu biti različitih oblika, od uobičajenih do nešto kompleksnijih neobičnog oblika.

Izrazito tanki kaiševi, su takođe vrlo poželjni u narednom periodu. Različitih su boja i materijala i vrlo lako se kombinuju sa svim, od svecanih haljinica, preko farmerica i košulja, pa do džempera i običnih majica. Mogu se nositi na pantalonama, ili iznad njih.

Široki kaiševi, su takođe različitog dizajna, boja i napravljeni od različitih materijala, koji mogu biti čak i ukombinonavani na jednom kaižu ili pojasu, npr. koža i pliš, ili svila i krzno. Izgledaju prelepo na haljinama, kaputima i džemperima. Izuzetno je moderno nositi tako što će kopča biti sa strane, umesto od napred.

Klasični kaiševi uvek dolaze u obzir, kako ne poseduju ništa što ih vezuje za bilo koju modnu sezonu. Ukoliko želite dugotrajnost a volite klasiku, ovo je pravi izbor za vas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup