Konačno se otvara drugi deo tržnog centra BIG CEE u Novom Sadu

Tržni centar BIG CEE, prvog juna ove godine, otvara dugo očekivani drugi od ukupno tri dela ovog objekta, nakon osmomesečne pauze od svečanog otvaranja u oktobru 2012. godine.

Big CEE, Big šoping centar

Ovaj tržni centar, za koji se smatra da će biti najveći na teritoriji Vojvodine, građen je u tri faze, a konačan završetak radova očekuje se u oktobru ove godine, nakon godinu dana od otvaranja njegovog prvog dela.

Međutim, otvaranje drugog dela ne donosi neke novine, a celokupni spisak brendova koji su najavili zakup u ovom tržnom centru, je takođe razočaravajući. Za otvaranje, koje je najavljeno za prvi jun, radnje koje će biti otvorene su: Neptun (prodavnica tehnike), restoran spore makedonske hrane sa dečijim igralištem u bašti, Sport Vision, Jysk, Planet obuća, Pet Centar, Oh la la i Galerija podova, ili drugim rečima skoro pa sve što već odavno i postoji u Novom Sadu. Zaista, ništa uzbudljivo. Ovi lokali zauzimaju centralni deo tržnog centra, koji će imati ukupno jedan sprat.

Iako do sada još uvek nisu objavljeni svi zakupci, na zvaničnom sajtu mogu se videti neki od njih, a to su postojeći: C&A, Deichmann, Dis, New Yorker, Home Center, Takko Fashion, Big Bang, i Tref Sport, i najavljeni: Urban Jungle, Dress Code, Fashion&Friends, Bata, Women’s Secret, knjižara Vulkan, Tally Weijl, Stylos, Sport Vision, Springfield, Tom Tailor, Sportina, Six, knjižara Serendipiti, Lisca, Planeta Sport, Orsay, Pet Centar, Office Shoes, Mr. Big coffee shop, Mediteraneo restoran, Jysk, Dormeo, restoran Beriket, dm, menjačnica Exclusive Change, Legend, Dexy co kids, i Lindex švedski brend koji je zapravo i jedina novina koja je vredna pažnje.

Prema nezvaničnim informacijama, očekuje se otvaranje H&M-a, u ovom tržnom centru, ali još uvek nema zvaničnih potvrda ovakvih objava.

Sve u svemu, Novosađani su i dalje u očekivanju nekih većih i značajnijih brendova, a da li će ih stvarno biti ostaje nam da nestrpljivo čekamo oktobar, u nadi da će nam se želje i ostvariti, i da od svega neće ispasti jedno big razočarenje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup