Nova promocija Telenor-a u Srbiji – 10 para minut

telenor-10-para-minutTelenor je svojim prepaid korisnicima obezbedio razgovor u mreži po ceni od samo 10 para po minuti.

Ovu pogodnost možete koristiti, ako do 15. aprila pozovete besplatni KOD centar na broj *111# i odaberete u meniju opciju “10 para minut” pod rednim brojem 1. Zatim, potrebno je da bi aktivirali promociju, pritisnite taster za potvrdu, upišite broj 1 i ponovo potvrdite. potom će se na ekranu pojaviti vaš paket koji sadrži određen broj minuta u mreži po ceni od 10 para (u koju je uračunat PDV).

Za kupovinu – odaberite odgovarajuću opciju (1) i potvrdite. Novac će automatski biti odbijen s vašeg računa, a kupljeni paket minuta možete da koristite narednih 30 dana. Tokom perioda korišćenja minuta kupljenih u okviru promocije, uspostavljanje veze je besplatno. Stanje preostalih minuta po ceni od 10 para možete da proverite putem koda *121*4#.

Ovu promociju mogu koristiti svi prepaid korisnci Telenora, a jedini uslov za aktivaciju ove promocije je da korisnik ima dovoljno sredstava na računu da bi mogao da kupi ponuđeni paket minuta u mreži. Drugim rečima, nećete moći da koristite promociju „10 para minut“ dok je SOS kredit aktivan.

Da podsetimo SOS kredit predstavlja mogućnost da uđete u minus u iznosu do 40 dinara na svom prepaid računu.

Komentari

komentara

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.