Otvaranje BIG Shopping centra ipak u novembru

BIG Shopping centar, predstavlja najveci tržni centar ovog tipa na području Vojvodine, te stoga nije za začuditi se sve većem nestrpljenju ka sad već dugo očekivanom datumu, kada će biti otvoren i poslednji, ali i najveći deo ovog tržnog centra. Datumi se stalno pomeraju, a prema poslednjim informacijama objavljenim na zvaničnom sajtu ove kompanije, otvaranje poslednjeg dela tržnog centra zakazano je za novembar ove godine. Međutim, čak ni tada tržni centar neće biti popunjen u potpunosti, s obzirom da je najavljeni dolazak H&M-a, koji je ujedno i najveći zakupac, zakazan tek za proleće 2014. godine. Razlog tome, je navodno kašnjenje sa otpočinjanjem obuke radnika, koja prema pravilima kompanije, mora trajati šest meseci, pre konačnog zaposlenja.

Big CEE, Big šoping centar

Što se tiče ostalih brendova, spisak i dalje nije konačan. Pregovori se i dalje odvijaju, ali za sada nema informacija da će biti bilo kakvih revolucionarnih promena u odnosu na ono što Novi Sad već poseduje. Trenutni spisak brendova podrazumeva sledeće: Home Center, Takko Fashion, Deichmann, C&A, Dis, Big Bang, Tref Sport, New Yorker, Pet Centar, Sport Vision, Neptun, Planet obuća, Exclusive Change, Oh la la, i Galerija podova, koji su otvoreni u prethodne dve etape. Zatim, Foody, KFC, Machiato, Mc Donald’s, Amatti Cartolerta, Quick Wok koji podrazumevaju kafiće i restorane, Piccadilly, Planika, Beosport, Berić satovi i nakit, Optical Story, Republic, N Sport, Lisca, Đak, Dexy Co, Fashion & Friends, Bata, Woman’s secret, Tally Weijl, Tom Taylor, Springfield, Sportina, Six, Planeta Sport, Orsay, Office shoes, Orient Emporium, Legend, 7 camicie, 3G Store Urban Jungle koji svi već postoje u gradu, a neki imaju i već po 4, 5 radnji u gradu. Takođe, otvoriće se i parfimerije kao što su: dm, Jasmin, i knjižare poput Lagune i Vulkan.

Pored Lindex-a, koji predstavlja najinteresantniju novinu, a o kojem smo već pisali u prethodnom postu, u novembru će se otvoriti i italijanski brend Link Donna, portugalski brend Parfois. Domaći brend iz Šapca Pwl Fashion, i butik Quiz takođe dolaze u Big. Bez obzira što je pre nekoliko meseci najavljivano kako će i Terranova otvoriti još jednu radnju u Big-u, sada je to ipak neizvesno. No, ono što će svakako obradovati sve kupoholičarke je povratak Manga u Novi Sad, i to u okviru Big-a.

Naime, Mangova radnja morala je da promeni prostor, nakon što je lokal u kojem je bila smeštena u okviru restitucije vraćen prethodnom vlasniku. Iz istog razloga, preseljen je i restoran Foody.

U svakom slučaju, mora se primetiti nedostatak brendova Inditex grupe poput Bershke, Pull & Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, iako su sve nade kupaca bile uprte baš u tom pravcu.

Sve u svemu, nije još uvek kasno da se spisak brendova dopuni, i učini zanimljivijim za kupce, pošto njegovo sadašnje stanje ne predstavlja neko uzbuđenje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup