U ponudi Telenora uskoro Samsung Galaxy Tab 10.1

Telenor je nedavno predstavio svoju ponudu tableta koji se mogu uzeti po “povoljnijim” cenama uz internet pakete “Surfuj”. U ponudi su HTC Flyer, Huawei S7 Slim i Samsung Galaxy Tab. Koliko su cene ovakvih uređaja povoljnije (pogotovo u odnosu na inostranstvo) je veoma diskutabilno, jer cena bez ugovorne obaveze često iznosi i po 200 EUR više, nego da isti kupite u radnji. Naravno ne treba zaboraviti da Telenor, daje mogućnost uzimanja uređaja na 12 mesečnih rata, pa samim tim i ponuda deluje mnogo primamljivije.

U ponudu Telenora će vrlo brzo biti uključen i tablet sa dijagonalom od 10 inča – Samsung Galaxy Tab 10.1. Cena ovog tableta bez ugovorne obaveze je 70.000 RSD, a uz ugovornu obavezu cena se kreće od 30.000 do 57.000 dinara. Uređaj je već postavljen u Telenorovom Eshop-u, ali nije vidljiv na sajtu, te u narednim nedeljama očekujemo i početak prodaje ovog tablet uređaja u Telenoru. Pretpostavljamo da Telenor kalkuliše sa puštanjem ovog tableta u prodaju da ne bi oborio prodaju njegovog  “mlađeg brata” Samsung Galaxy Tab-a, koji je trenutno u ponudi operatera.

*Klikni za veći prikaz slike

Činjenica je da Telenorov internet nije naročito primamljivo rešenje za “kućnu upotrebu”, zbog slabije pokrivenosti, te da se ovaj internet koristi isključivo ako je korisnik često u pokretu i ako se kreće po većim gradovima, pa iz toga proizilazi da za veći broj korisnika motiv da uzmu Telenorov internet će svakako biti i tableti koji su u ponudi. Ukoliko je ovo slučaj i sa vama nije vam naročito bitno koji ćete “Surfuj” paket uzeti jer sva tri poseduju određeni broj GB po punoj brzini, a kada se ti GB istroše surfuje se smanjenom brzinom bez dodatnih troškova.

Kako najjeftinije do Samsung Galaxy Tab 10.1 uređaja?

Kako bi vam pomogli da uz minimalni trošak dođete do ovog sjajnog tableta, napravili smo kalkulacije. Kalkulacije su rađene na bazi ukupnog troška za uređaj na 12 mesečnih rata i pretplate za neki od “Surfuj” internet paketa na period od 24 meseci, na koliko se potpisuje ugovor.

Trošak računamo po sledećoj formuli:

(pretplata za odgovarajući paket x 24 meseca) + cena uređaja

Tablet je dostupan uz sledeće tarifne pakete i sa celokupnim troškom u poslednjoj koloni:

Paketi                   Cena uređaja      na 12 rata         Trošak ukupno

Surfuj 2GB                57.000              4.750                75.960

Surfuj 10GB              45.000              3.750                73.560

Surfuj 30GB              30.000              2.500                89.760

Cena tableta bez ugovorne obaveze: 70.000 ***

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup