Torbe za proleće/leto 2013

Ovog proleća i leta nosiće se različiti modeli vrećastih torba, klač i mini torbi. Takođe su prisutne torbe koje se ne zatvaraju, velike torbe i rančevi. Posebno interesantan trend, odnosi se na uklapanje dezena torbe sa dezenom garderobe. Kada je reč o materijalima i printovima, isti se mahom poklapaju sa trendovima koji se mogu primetiti ako se pogleda obuća za proleće/leto 2013.

Imitacija kože reptila i printovi

Materijali su najviše koncentrisani na imitaciju kože krokodila, pitona i ostalih zmija. Takođe, javljaju se i printovi koji oslikavaju ovakve motive.

Ostali printovi podrazumevaju kockice, tufnice i štrafte. Pored ovih, tipično letnji cvetni printovi predstavljaju potpuni hit.

animal-print-torbe-2013

Providne torbe

Providne torbe javljaju se u svim modelima i veličinama, čak i u klač varijanti. Kreću se od krajnje jednostavnih, do dekorisanih kamenčićima, ramovima, metalnim detaljima, perforiranim ručkama, veštačkim dijamantima i sl. Takođe, providne torbe javljaju se i u bojama poput ljubičaste, crvene, žute i zelene.

Kreativne ručke

Torbe sa ručkama, uradjenim na drugačiji, novi, kreativni način su potpuno trendi. Ideje i mogućmosti su zaista bezgranične, a neki od primera su ručke od creva za telefonski kabl, velike ručke na maloj torbi i sl. Ublažena varijanta ovog trenda, predstavljaju torbe sa ručkama u vidu lanaca, što pored svega što će se pojaviti na tržištu, neće ni predstavljati naročitu neobičnost.

Kreativni oblici torbi

Na način na koji su dizajneri pustili mašti na volju kada je reč o ručkama na manje, više običnim torbama, tako su se na drugim modelima usredsredili na oblik torbe. Stoga, pojavile su se torbe oblika bočice za parfem, male čupave torbe, okrugle torbe sa šiljcima, torbe u obliku valjka i sl. Što neobičnije, to bolje.

Vrećaste torbe

Vrećaste torbe, vrlo su moderne ove sezone, ali i ovde se može primetiti trend neobičnih oblika. Većina ovih torbi, u gornjem delu se vezuju kao vreća, dok donji deo torbe može biti valjkast, okrugao, četvrtast, napravljen od čipke, u obliku novčanika i sl.

Kožne torbe

Uglavnom se mogu primetiti u kombinaciji sa oblicima i šarama, koje izgledaju kao da su nastale usled sečenja ili bušenja laserom. Pored toga, rančevi su moderni isključivo u vidu materijala od kože i vrlo su jednostavnih oblika i u jednoj boji. Ono što je zanimljivo kod ovih rančeva da nisu namenjeni samo učenicima, već svima koji žele da na ovaj način upotpune sportsku verziju svog izgleda.

Klač torbe

Kada je reč o klač torbama, one dolaze u takvim varijacijama, da su zapravo najbolji predstavnici važećih trendova. Mogu se naći u različitim oblicima, od neobičnih do klasičnih, providne, mini, prevelike, savijene ili ne, metalik, od reptil kože, ili u reptil printu, ukrašene brojnim detaljima poput perli, resa i veštačkih dijamanata.

Valentino klac torba za 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup