Torbe za jesen/zimu 2012/2013

Postoji generalno uvreženo mišljenje da zimske torbe treba da budu jednostavne, praktične i u tamnijim bojama. Naravno to ne znači da ne moraju da budu lepog dizajna, i usklađene sa trendovima. U daljem tekstu posta, predstavićemo vam trendove za torbe za ovu sezonu.

Krznene torbe

Možda nisu baš praktične, ali svakako deluju luksuzno, te mogu lako ulepšati skoro svaku odevnu kombinaciju. Moderne su sve vrste krzna, s tim da mi podstičemo isključivo veštačko, bilo kojih dužina. Moderno je i krzno u boji, a pogotovo ako je krzno sa nekim printom. Torbe mogu biti celokupno napravljene od krzna, do pola, u pojedinim delovima ili da su samo oivičene krznom.

Vesele boje

Bez obzira što nisu tipične za ovo doba godine, ovu modnu sezonu je poželjno razvedriti veselim bojama torbi. Boje možete izabrati po svom ukusu i u skladu sa kombinacijom garderobe za koju ste se odlučili.

Velike torbe

Što je veća torba, to poželjnije. Velike torbe su potpuno trendi, te stoga sve žene koje vole da nose mnogo stvari sa sobom, biće oduševljene ovim trendom.

Mini torbe

Kao potpuna kontra prethodnim, minijaturne torbe su takođe hit sezone. Neke od njih mogu biti toliko male da u njih može stati samo karmin i telefon. Neke, opet, ne moraju biti do te mere male. Pogodne su kako za izlaske i svečane prilike, tako i za sve ostale prilike gde ne morate da nosite mnogo stvari.

Torbe koje se nose preko ramena

Ovakve torbe su produženi trend od ovog leta, međutim, doživele su određene promene. Promene se ogledaju u pravilnim geometrijskim linijama i oblicima, i manjim dimenzijama u odnosu na torbe koje su bile moderne tokom leta.

Kožne torbe

Kožni materijali su veoma moderni ove sezone, bez obzira na koji tip garderobe ili aksesoara se odnosi. Ukoliko ne volite da nosite pravu kožu, možete da kupite i torbu od veštačke kože, s obzirom da ima zaista mnogo lepih modela, koji izgledaju i bolje od modela od prave kože.

Klač torbe

Klač torbe, moderne su već godinama unazad, i ne gube na popularnosti. Zapravo one predstavljaju univerzalan trend. Jednostavniji modeli pogodni su za svakodnevno nošenje, dok su ukrašeni modeli pogodniji za svečane prilike. Ukrasi mogu biti u vidu kristala, vezova i sl.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup