Yoville – godišnjica i novi trikovi

yoville-miniPopularna igrica Yoville, 8. maja, ove godine obeležila godinu dana svog postojanja. Povodom ove prilike, izbačene su nove stvari, kojima igrači mogu još više ulepšati svoje kuće i stanove, a igračima je ispunjena najtraženija želja na Yoville forumu, da njihovi likovi u igrici, mogu da sede na svojim krevetima i stolicama. Međutim, pomenuta novina, dovela je do brojnih problema i zastoja prilikom igranja ove igrice. Danima pre nego što će biti izbačen dugo očekivani Tree house, nijedan igrač Yoville-a nije mogao da pristupi nijednoj svojoj kući, već isključivo samo stanovima. Pri tom, očekivanje popularne kućice i nije bilo vredno toga, jer se može kupiti samo za Yocash (odnosno zelene pare). Nove kolekcionarske stvarčice, se takođe ili kupuju za Yocash ili po neverovatnoj ceni od 20.000 novčića, što je više nego cena prosečne kućice. No, bilo kako bilo, to nisu jedini problemi, koji su se javili. Prilikom posete prijatelja, nakon ostavljanja poruke, novčići su se dobijali samo nakon prvog prijatelja, dok za ostalih 19 se nije dobijalo ništa. Rešenje za ovaj problem, je u tome da treba izaći iz iskočnog prozorčića u kome se nudi pisamce sa opcijom za pisanje poruka, i kliknuti na opciju Leave a message i tu ostaviti poruku, nakon čega će se dobiti potrebni novčići.

Najbrži način skupljanja ekipe

Ekipa od 50 igrača, znači najveću platu, od 350 novčića. Ukoliko koristite Facebook, ukucajte u serch yoville crew, i pojaviće vam se veliki broj grupa, koje služe da bi se igrači, brže i lakše dodavali u ekipe. Ponudite se kao prijatelj, onima, koje želite u ekipi, i nakon prihvaćenog prijateljstva, pošaljite Yoville request. Na taj način, nećete gubiti dragoceno vreme u fabrici i ispred zgrade, pitajući druge da li žele da vam se pridruže.

Najbrži način do maksiranja

Kliknite na dugme Events, koje se nalazi u prozorčiću za Yoville, i kada vam se pojavi spisak za Party and Music, kliknite na strelicu pored ovog natpisa. Nakon toga otvoriće vam se novi spisak, u kome treba da odaberete Games. Kada to uradite nađite događaj, koji je naslovljen sa max for max, rate for max i slično. Ukoliko odaberete rate for max, potrebno je da rangirate dom organizatora događaja, i pošaljete mu zahtev za Paper, Rock, Scissors igricu, nakon čega će vas on maksirati. Na ovaj način maksiranje se završava za manje od 5 minuta, i to bez zamornog traženja max for max po fabrici, ili na bilo kom drugom mestu. Ukoliko ne znate ko je organizator događaja, tj. kome treba da pošaljete zahtev za maksiranje, pogledajte naziv događaja u malom belom pravougaoniku, u dnu Yoville prozora. Tu ćete videti i ime onog ko je organizovao događaj.

Mystery packs

Većina igrača je razočarana, njihovim funkcionisanjem, i smatra ih prevarom. Oni predstavljaju vrstu kockanja da li ćete dobiti retku stvar, koja se prodaje ili se prodavala za Yocash isključivo, ili prosto stvar koju čak i sada možete kupiti i to za znatno manje para, nego što košta jedan Mystery pack. Kako bi ste uvećali šansu da osvojite raritet, obratite pažnju da kliknete baš kada se pojavi natpis Rare, na mystery pack-u, dok se on okreće oko svoje ose. Mystery packs, ukoliko osvojite raritet, pružaju mogućnost da dobijete kolekciju bedževa, vezane za njih.

Bedževi

Misterija oko sakuplajanja bedževa je konačno rešena. Više ne služe samo za pokazivanje već su dobili i svoju funkciju. Naime, oni igrači koji uspeju da sakupe sve bedževe iz svake kolone bedževa, dobiće VIP status, koji će im omogućiti da kupuju stvari, koje ne mogu oni koji nemaju VIP status.

Plivanje

Ukoliko želite da plivate na Yoville plaži, ili đakuziju, koji ste kupili za vaš dom, morate kupiti, kupaći kostim, koji se prodaje, u prodavničici, na plaži.

Rangiranje nove kuće

Imate rangiran stan, ali nikako da postignete da vam rangiraju kuću? Organizujte jedan od događaja (eventova), rate for max, i maksirajte za rangiranje. Postavite teleport u stan i kuću, kako bi ste povezali ostale igrače, i omogućili prijateljima da lako stignu do vaše kuće. Ukoliko želite da vam se prijatelji prilikom posete, pojavljuju direktno u kući, umesto u stanu, kuća mora imati veći rang.

Napijanje

Popijte piće u diskoteci, i napićete vaš avatar na Yoville-u. Ukoliko ste to uradili, postaćete dizzy, što znači da će vam ekran postati mutan i nećete biti u prilici da vidite šta drugi pričaju. Ako vas baš zanima kliknite na Chat Log.

Trka na motoru (Speedway)

Pobedom u moto-trci, dobija se 10 novčića. Za pobede se takođe, dobijaju bedževi. Međutim, pobede se teško postižu. Kako bi imali što veću šansu, klikajte kontinuirano levim dugmetom na mišu, kako biste stekli početno ubrzanje. Dok vozite, vozite na zadnjem točku, tako što ćete dugo držati, levo dugme na mišu. Kada naiđete na blato, za vreme trke, prestanite da klikate mišem, inače će se motor prevrnuti, a avatar pasti na glavu. Za to vreme druga dva igrača će steći značajnu prednost. Kada naiđete na prepreku za preskakanje držite pritisnutim dugme za skrolovanje na mišu, kako bi što brže preskočili. Možete osvojite do 200 poena dnevno.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup