Zašto blogujemo?

“Šta mi je doneo blog?” je pitanje, koje u poslednje vreme postavlja sve veći broj blogera u svojim blog postovima. Primetićete da se ovaj naš post razlikuje od većine dosadašnjih, a cilj nam je sakupimo razloge zbog kojih blogeri u Srbiji najčešće vode blog.

Pitali smo nekolicinu blogera u Srbiji “Šta Vam je doneo blog?”. Odgovor su nam poslali @DedaBor i @itkutak, blogeri koje veoma cenimo i volimo da čitamo. Ostali blogeri kojima smo poslali ovo pitanje nisu nam vratili odgovor, a razlog nam je nepoznat (možda ne znaju šta im je doneo blog ili jednostavno nisu imali vremena da nam vrate kratki odgovor). U svakom slučaju sve ih pozivamo da u komentarima ostave svoje viđenje.

Šta vam je doneo blog?

@DedaBor
Digitalni identitet, real identitet, dignitet, poštovanje, respect. Imam desetak blog postova na ovu temu, treba samo ukucati blog/blogovanje/dedabor na pretraživač mog bloga među 1.000 postova i 13.000 komentara, ali ukratko je onako kao u gornjoj rečenici.

@itkutak
Pružio mi je priliku da svoje mišljenje, stav i rad prikažem u meritornom sistemu, kao i zadovoljstvo da kvalitetno i otvoreno komunikaciram. Čvrsta osnova na kojoj se grade mnoge lepe stvari ;)

@adriatalk
Autorima bloga AdriaTalk je ovaj blog doneo mnogo lepih uspomena, zanimljivih kontakata i pre svega priliku da pišemo o svemu što nas zanima i na taj način svoja razmišljanja i ideje podelimo sa svetom.

P.S. Ako blogujete pozivamo Vas da u komentarima odgovorite na pitanje: “Šta mi je doneo blog?”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

31 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup