Žena Strelac

horoskop-strelacS obzirom na priličan broj zahteva naših posetilaca, za ovakvim tekstom, odlučili smo da proširimo temu posvećenu horoskopskom znaku Strelac, tako što ćemo posvetiti pažnju pripadnicama ovog znaka.

Žena Strelac je aktivna, dinamična i nezavisna. Prijateljski je nastrojena i izuzetno iskrena, čak do banalnosti. Za nju važi krilatica „što na umu to na drumu“ , i nesvesno u nastupima svoje brutalne iskrenosti u stanju je da izvređa ljude oko sebe, a da joj to nije bilo ni na kraj pameti. Nije maliciozna, već svet oko sebe vidi baš onakvim kakav on i jeste, i ne ustručava se da to i kaže. Žena Strelac nije iskrena samo kad treba da prokomentariše nešto loše, već uvek, i ta iskrenost je deo njenog šarma. Ona nikada ne laže. Osim ako nije u podznaku škorpija, ili neki drugi znak, koji bi mogao to da uradi. S vremena na vreme, će izludeti ljude oko sebe svojim netaktičnim komentarima, da bi odmah nakon toga rekla nešto izuzetno simpatično i neodoljivo, detinji iskreno, a opet i tačno. I kako da je ne volite!?

Večiti je optimista, ali je uprkos tome vrlo realna. Odlična inteligencija i sposobnost rezonovanja, joj omogućavaju, da perfektno sagleda svaku životnu situaciju, kakva god da je, zadržavajući, pri tom, sposobnost verovanja u srećniju stranu priče. Kada nešto ne može da promeni, ona to prihvata bez drame. Uparvo zbog toga, ljudi ponekad nisu ni svesni kroz šta prolazi, jer se ona ponaša kao da je u pitanju neki manji problem, čak i onda kada nije.

Žena Strelac je preterano pričljiva, a ono što govori može izgledati vrlo konfuzno. Strelčevi imaju sklonost da izostavljaju suštinu svake priče, što je može je dovesti u najrazličitije nesporazume. Ponosna je i ako se oseti uvređeno, može se žestoko razbesneti. Uletanje u ovakvu vrstu besa, je jedna od upečatljivijih odlika ovih žena.

U ljubavnim odnosima veoma je iskrena, kao i uvek, uostalom. Ukoliko je pitate gde je bila određene večeri, i šta je radila, dobićete savršeno iskren odgovor, da ne kažemo referat. Međutim, jedna od njenih večitih dilema, je što često nije sigurna u ono što stvarno oseća prema određenom muškarcu. U večitoj je dilemi da li je reč o prijateljstvu ili ljubavi, jer je sklona da pomeša te dve vrste osećanja. Ne podnosi naređivanje, niti bilo kakvu vrstu uskraćivanja slobode, međutim, ukoliko je zamolite nešto učiniće vam. Često će testirati čvrstinu svog odabranog muškarca, jer ne podnosi slabiće. Kontradiktorna je i veza sa njom može biti komplikovana. Ne treba joj naređivati, a pogotovo joj ne treba povlađivati. Ne voli melanholične i usporene muškarce. Nikad ne treba sumnjati u njenu vernost, da se ne bi uvredila. Njen moral je neprikosnoven. Međutim, drugi to ne znaju pa mogu protumačiti njeno ponašanje i na druge načine. Ne vodi previše računa o tome šta će ko pomisliti, već govori i ponaša se otvoreno, onako kako u datom trenutku i misli. Ima veliki broj prijatelja muškaraca, pa često preuzima njihovo ponašanje. Braka se plaši, kao i bilo kakvog oduzimanja slobode. Međutim, to ne znači da je bezosećajna, naprotiv. Ove žene često završe slomljenog srca, jer su sklone da svima veruju.

Porodične veze su labave, s obzirom da ne provodi mnogo vremena kod kuće. Ako je u prilici odabraće da živi sama, jer je nezavisna i željna slobode. Mrzi kućne poslove, i smatra ih izuzetno dosadnim. Nasuprot tome, kad počne da živi sama, ako nije u prilici da unajmi kućnu pomoćnicu, sama će se prihvatiti posla.

Privlači je šou biznis i gaji želju da se okuša na tom polju. Ne treba je sputavati u tome, jer će se i sama uveriti u lažni sjaj pozornice.

Žena Strelac je puna iznenađenja i kontradiktornosti. To je žena, koja je u  stanju je da zablista ulicom svojim gracioznim hodom, i iznenada uradi nešto krajnje trapavo, i ostavi vas otvorenih usta. Nespretna je kako u hodu, tako i u razgovoru, ali je u isto vreme i neodoljivo simpatična. Ako se potrudite da je upoznate i razumete, imaćete priliku da budete u blizini jedne nesvakidašnje i netipične devojke, bolno iskrene, ali sa sjajnom ličnošću.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Komentari

komentara

16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Powered by WordPress Popup